Financieringsgilde

Hoeksche Waard

Zakelijk financieel adviseur Hoeksche Waard

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Hoeksche Waard en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Eddy Korevaar Zakelijk Financieel Adviseur Gorinchem

Eddy Korevaar

Ten zuiden van de havendelta van Rotterdam ligt de fraaie Hoeksche Waard. Veel ondernemers in dit gebied vormen een belangrijke, ondersteunende schakel om de activiteiten in het havengebied ongestoord plaats te kunnen laten vinden. Waar de grote internationale haven- en industriebedrijven vaak relatief eenvoudig over voldoende financiering kunnen beschikken, is dat voor het mkb-bedrijf niet altijd vanzelfsprekend.

De adviseurs van Financieringsgilde kennen de weg in het doolhof van de vele geldverstrekkers en nemen het regelen van jouw financiering graag uit handen. Daarmee krijg jij de best passende financiering tegen de beste voorwaarden en kun je je blijven focussen op jouw expertise.

Als adviseur van Financieringsgilde zoek ik voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, factoring of specifieke aanbieders in jouw branche. Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden van (her)financiering te bespreken.

Word teruggebeld door Eddy

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Hoeksche Waard en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Hoeksche Waard is actief in omgeving

Goudswaard – ‘s-Gravendeel – Hellevoetsluis – Klaaswaal -Mijnsheerenland – Maasdam – Oud-Beijerland – Puttershoek – Spijkenisse – Strijen