Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde

Hoeksche Waard

Zakelijk financieel adviseur Hoeksche Waard

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de buurt van Hoeksche Waard en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 50 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Gijs Vreeburg - Financieringsgilde Hoeksche Waard

Gijs Vreeburg

Jouw droom is mijn uitdaging!

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heb ik alles al voorbij zien komen. In die jaren heb ik veel ondernemers kunnen helpen bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen.

Maar ook de financiering van vastgoed in Box III, commercieel onroerend goed, onroerend goed voor eigen gebruik, auto’s, vrachtwagens, overnames, complete serverparken en de geldverstrekking van de (inter)nationale groei van SaaS-bedrijven. Het is juist die diversiteit aan vraagstukken waar ik enthousiast van word.

Als ondernemer moet je vooral bezig kunnen zijn met ondernemen, bouwen en dromen. En heb je voor die dromen een goede financiering nodig, dan is een partner belangrijk die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt, verder denkt én voor de beste condities zorgt.

In Rotterdam stropen we graag de mouwen op en gaan we voor de daden en niet de woorden. Als echte Rotterdammer help ik je dan ook precies op die manier. Dus kom maar op met je dromen, dan gaan we ze realiseren!

Bastiaan Breugem - Financieringsgilde Hoeksche Waard

Bastiaan Breugem

Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten als onafhankelijk adviseur bij Financieringsgilde. Ik krijg veel voldoening uit het behalen van successen samen met mijn klanten. Het realiseren van hun doelen motiveert mij. Ik blijf daarbij betrokken tijdens het gehele traject en ook na de financiering blijf ik graag contact onderhouden. Het onderhouden van lange termijn relaties vind ik erg prettig en maakt mij anders dan andere adviseurs.

Ons kantoor is te vinden in Capelle aan den IJssel.  Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar voor mijn klanten.

Word teruggebeld door Gijs of Bastiaan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Hoeksche Waard en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Hoeksche Waard is actief in omgeving

Goudswaard – ‘s-Gravendeel – Hellevoetsluis – Klaaswaal -Mijnsheerenland – Maasdam – Oud-Beijerland – Puttershoek – Spijkenisse – Strijen