Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde

Haarlemmermeer & Bollenstreek

Zakelijk financieel adviseur Haarlemmermeer & Bollenstreek

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Wij denken met je mee. Woon je in gemeente Haarlemmermeer en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met onze adviseur. Met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Corné Maljaars - Financieringsgilde Haarlemmermeer

Corné Maljaars

Mijn naam is Corné Maljaars en ik help ondernemers in de regio’s Haarlemmermeer en Bollenstreek bij al hun financieringsvraagstukken.
 
In totaal heb ik bijna 25 jaar bankervaring waarvan het grootste gedeelte als relatiemanager voor grootzakelijke klanten in diverse sectoren in Nederland en België. De meeste voldoening heb ik in al die jaren gehaald uit gesprekken met klanten. Ik probeer zo goed mogelijk te begrijpen wat de klant wil bereiken en welke hindernissen daarbij genomen moeten worden.
 
Bij Financieringsgilde Haarlemmermeer & Bollenstreek doe ik eigenlijk niets anders, hoewel er toch een paar belangrijke verschillen zijn in het voordeel voor jou als klant: via Financieringsgilde heb je toegang tot alle mogelijke aanbieders van zakelijke financieringen. Daarnaast kan ik je echt en volledig ontzorgen, van aanvraag tot financiering. 
 
Met veel plezier en enthousiasme kijk ik uit naar de eerste kennismaking!

Word teruggebeld door Corné

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien, de coronacrisis door wil komen of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Haarlemmermeer en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Haarlemmermeer is actief in omgeving

Hillegom – Hoofddorp – Lisse – Nieuw-Vennep – Noordwijkerhout – Noordwijk aan Zee – Sassenheim – Zevenhuizen