Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Financieringsgilde Zuidoost-Brabant

Veldhoven

Zakelijk financieel adviseur Veldhoven

Wij regelen elke MKB financiering

Heb jij een financiering nodig voor nieuwe machines, een bedrijfspand of als volledige kick-off voor je nieuwe onderneming? Wij realiseren jouw plannen. Woon je in de omgeving Veldhoven en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij als erkende adviseurs regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Financieringsgilde Veldhoven - Andreas Neumann

Andreas Neumann

“Ik beschik inmiddels over meer dan 25 jaar praktijkervaring met zakelijk financieren. Die ervaring  kan ik mooi combineren met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie bedrijfseconomie en gedurende mijn carrière in de accountancy (5 jaar) en bij de Rabobank (20 jaar).

Ik ben gericht op het ontwikkelen van duurzame relaties, creatief, analytisch sterk en heb een groot netwerk van betrouwbare professionals opgebouwd, dat ik graag met mijn klanten deel.

Mijn missie is om de best passende financiering voor MKB-ondernemers te regelen. Ik vind het fantastisch om zo toegevoegde waarde te kunnen leveren voor mijn klanten.”

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

Word teruggebeld door Andreas

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Veldhoven en heb je financiële vragen? Als onafhankelijk adviseur helpen wij je graag verder. We kijken naar jouw financieringsdoel om vervolgens daar het beste product bij te kiezen. Hoe specifieker jouw investeringsdoel, hoe meer keuze je hebt naast de reguliere geldverstrekkers. Onze adviseurs zoeken voor jou de beste oplossing via bijvoorbeeld lease, crowdfunding of specifieke aanbieders in jouw branche.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Veldhoven is actief in omgeving

Best – Bladel – Eersel – Eindhoven – Geldrop – Hapert – Heeze – Helmond – Mierlo – Nuenen – Oirschot – Son en Breugel – Valkenswaard – Veldhoven  – Waalre