Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Klantcasus: Financieringsmogelijkheden voor nieuwe bedrijfsactiviteiten

Vorige maand stond Nederland op zijn kop toen ‘onze’ wereldkampioen Max Verstappen de Grand Prix van Zandvoort won. Los van de vraag of Formule 1 je interesse heeft, is het indrukwekkend om te zien hoe dergelijke events een grote verscheidenheid aan bedrijven werk verschaft. Als specialist in bedrijfs- en vastgoedfinanciering adviseren wij ondernemers in alle soorten en maten. Bij elke aanvraag valt ons ook telkens de verscheidenheid aan bedrijven op die Nederland rijk is. In dit blog delen we een recente klantcasus van Premium Sports Travel, actief in exclusieve sportreizen.

Speciale actie

Op zondag 19 november vindt de Formule 1 plaats in Las Vegas waarvoor Premium Sports Travel een reis aanbiedt inclusief vlucht, transfer, hotel, diner en kaarten voor de wedstrijd.
Normale prijs: € 5.895. Voor klanten van Financieringsgilde geldt een actietarief met 10% korting. Meer weten? Bel of mail met Martijn Stroet:
Martijn@premium-sportstravel.nl / (06) 116 017 66

Financieringsmogelijkheden voor nieuwe bedrijfsactiviteiten

Premium Sports Travel: exclusieve sportreizen voor een unieke beleving

Met je medewerkers of je relaties een race van Max Verstappen bijwonen in Dubai, aanwezig zijn bij de voetbalklassieker tussen FC Barcelona en Real Madrid of ooit een keer de Super Bowl, de American football finale, live zien? Dat kan allemaal via Premium Sports Travel, het sportevenementenreisbureau van Martijn Stroet en Mike Tol uit Volendam. Het bedrijf is begin 2022 opgericht en maakt een geweldige groei door.

Natuurlijk kun je met kerst je relaties en je klanten een mooie fles wijn geven of een uitgebreid pakket vol eten en drinken. ‘Maar daarmee wordt de band niet per se beter. Ik geloof erin dat de relatie met je personeel of klanten wordt versterkt als je samen iets unieks beleeft’, is de stellige overtuiging van Martijn. Voor de zakelijke markt leveren hij en zijn compagnon Mike een op maat gemaakte reis of een kant-en-klare reis waarop je kunt inschrijven. ‘Wij bieden meer dan alleen een sportreis. We regelen uiteraard de toegangskaarten voor de sportwedstrijd voor je, maar ook de vlucht, transfer, het hotel, de gastsprekers en een diner met live muziek. Wat je maar wilt. Alles erop en eraan zodat jij alle tijd hebt voor je gasten. Het complete plaatje voor een onvergetelijke beleving’, vertelt Martijn enthousiast.

Nederlands bobsleeteam

Hij snapt heel goed dat de reizen die hij organiseert niet voor iedere ondernemer betaalbaar zijn. ‘We organiseren complete reizen, maar dat hoeft echt niet altijd heel duur te zijn. Het gaat erom dat je samen iets beleeft waar je het jaren later nog over hebt.’ De meeste reizen gaan naar voetbalwedstrijden of de Formule 1. ‘Dat trekt toch het grote publiek. Maar juist klanten die al eens met ons mee op reis zijn geweest, adviseren we om een keer naar een wedstrijd van een wat onbekende sport te gaan, zoals het Nederlands bobsleeteam. Die sport is heel toegankelijk. Vorig jaar hebben we daarbij geregeld dat onze gasten tijdens een training mee mochten in de bob. Dat was fantastisch en daar hebben ze het nu nog over.’ De mooiste reis die Martijn heeft georganiseerd? ‘Dat is toch wel naar de Formule 1 in Mexico. De sfeer in zo’n wereldstad was fantastisch en toen gingen we bij zonsopgang ook nog met z’n allen varen in een luchtballon. Dat was echt magisch.’

Financieringsmogelijkheden voor nieuwe bedrijfsactiviteiten

Meerwaarde

Toen Premium Sports Travel nog geen anderhalf jaar geleden werd opgericht, begeleidde Sebastiaan Westmeijer van Financieringsgilde Noord-Holland de twee ondernemers bij hun weg naar een eigen bedrijf. ‘Dat ging in alle openheid en het was een heel prettig contact’, blikt Martijn terug. ‘En wat ik zo mooi vind; Sebastiaan stond erop dat we bij de oprichting meteen afspraken maakten over hoe we ooit uit elkaar gaan als het zover komt. Hij heeft ervoor gezorgd dat we dit nu al goed en duidelijk hebben geregeld zodat dit straks geen gedoe oplevert. Dat vind ik echt een absolute meerwaarde.’

Vlak na de oprichting van Premium Sports Travel werd Sebastiaan weer ingevlogen. Deze keer om voor, de zusterorganisatie van Premium Sports Travel, de Football Travel Group, de samenwerking met VI Travel op te zetten. Mike: ‘Die naam bestond al, maar daar werd niets mee gedaan. Wij hebben dat nieuw leven ingeblazen. Ook die samenwerking heeft Sebastiaan voor ons succesvol begeleid. Vanuit onze eigen ervaring kan ik hem daarom nu met veel plezier aanbevelen bij andere ondernemers.’