Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe kies je het juiste beleggingspand in deze vastgoedmarkt?

Beleggen in vastgoed is vaak een interessante mogelijkheid. Maar hoe bepaal je in deze markt welk pand de beste keuze is? Welke huurprijs is passend in verhouding tot omliggende huurpanden? En wat is een goede koopprijs vergeleken met andere panden in de buurt?

Blijvende vraag naar vastgoed

Veel van onze klanten zijn actief als investeerder in vastgoed. Soms volledig als vastgoedbelegger in bijvoorbeeld residentieel vastgoed. Vaak ook als pensioenvoorziening voor zichzelf naast hun bedrijf.

Een huis of appartement kopen om te verhuren, is een interessante investering en een slimme keuze om op deze manier je vermogen op te bouwen voor de toekomst. Of het nu gaat om het tweede of derde huis dat je aan je portefeuille wil toevoegen of dat je een heel ander project op het oog hebt om te verhuren, een verhuurhypotheek hoort erbij.

We zien dat de afgelopen periode de prijzen van vastgoed gestegen zijn. Daarnaast overwegen diverse steden voorwaarden te stellen bij de aankoop van woningen. Het is daarom extra verstandig goed inzicht te krijgen wanneer je bezig bent met het kiezen van een pand.

Kopen begint met inzicht

Speciaal voor de financieringenbeleggingspanden voor ondernemers en professionele beleggers hebben wij unieke software laten ontwikkelen. Hiermee kun je op basis van een grote hoeveelheid data je keuzes maken bij het aankopen van residentieel vastgoed.

Denk bijvoorbeeld aan het eenvoudig vergelijken van huurprijzen en de waarde van aan te kopen objecten. Zo kun je ook in deze markt met gestegen prijzen en eventuele aankoopbeperkingen eenvoudig bepalen bij welk object je het beste rendement kunt verwachten.

Vrijblijvend aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend aan onze adviseurs naar de mogelijkheden van onze vastgoedscan.

Vastgoedscan

Inzicht in de data voor elk object.

Vastgoed gesprek - Financieringsgilde