Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

MKB Financieringsevent 2020

Meld je nu aan voor het Online MKB Financiering Event 2020 op donderdag 8 oktober.

Vanwege corona hebben wij het MKB Financiering Event in maart op het allerlaatste moment moeten annuleren. Gelukkig hebben wij nu met de nodige aanpassingen het evenement helemaal van deze tijd kunnen maken. Daarom willen je van harte uitnodigen op het Online MKB Financiering Event op donderdag 8 oktober.

Het financieringslandschap voor ondernemers is continu in beweging. Financiering komt niet langer enkel bij traditionele (bancaire) partijen vandaan, maar is steeds vaker een combinatie van verschillende producten. Dit zorgt voor tal van mogelijkheden voor jou als ondernemer. Maar welke financieringsvorm past bij jouw bedrijf? Bij deze nodigen wij je uit voor het gratis online event.

Ondernemen in deze bijzondere tijd, is dat lastig? Of is juist nu de tijd rijp om te investeren? Onder leiding van moderator Ronald Kleverlaan kom je alles te weten over alternatief financieren. Van sociale kredietverstrekking, corona-overbruggingskredieten, tot factoring en werk- en groeikapitaal. Deze informatieve kant van de kennissessies wordt afgewisseld met inspirerende verhalen van bevlogen ondernemers.

Laat deze kennissessie niet aan je voorbijgaan en geef je op via de onderstaande aanmeldlink.