fbpx
Financieringsvorm

Ondernemerskrediet ABN AMRO stopt

Het Ondernemerskrediet van ABN AMRO stopt binnenkort. Heb je zo’n krediet waarbij je geoorloofd rood mag staan op je zakelijke rekening en wil je deze mogelijkheid graag behouden? Dan zijn er meerdere alternatieven mogelijk. Natuurlijk helpen we jou bij het maken van de juiste keuze.
Onderwerp
Je leest het binnen
Datum plaatsing

Ik heb een Ondernemerskrediet van ABN AMRO dat binnenkort stopt. En nu?

Heb je een Ondernemerskrediet van ABN AMRO? Dan ontvang je een brief van de bank met de einddatum waarop jouw Ondernemerskrediet stopt. In de brief staan ook de oplossingen die de bank je biedt om je krediet af te lossen én welke opties je hebt om een krediet te behouden. De datum waarop je jouw keuze moet hebben doorgegeven, staat ook aangegeven in de brief.

Welke opties heb ik als mijn Ondernemerskrediet van ABN AMRO stopt?

Er zijn voor jou drie mogelijke opties:

1. Je Ondernemerskrediet afbouwen in fasen. Bekijk samen met onze adviseur welk afbouwschema het beste bij jou past.

2. Je Ondernemerskrediet direct beëindigen. Overleg samen met onze adviseur of je voldoende ruimte hebt om je krediet direct af te lossen en of je dan bij eventuele nieuwe investeringen niet in de problemen komt.


3. Een nieuw krediet afsluiten. Er zijn zoveel partijen die een zakelijk krediet aanbieden. Bekijk in overleg met onze adviseur welk krediet van een andere aanbieder het beste bij jou past.

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

Financieringsgilde gaat door waar een ander stopt!

Nadat onze financieringsaanvraag, was beoordeeld en goedgekeurd, heeft Financieringsgilde een passende financiering geregeld. .
- Wieringermeer - 16 maart 2023

Waarom stopt het Ondernemerskrediet van ABN AMRO?

ABN AMRO wil haar productaanbod graag aanpassen op veranderde wensen van ondernemers. Dat is de reden dat de bank stopt met het Ondernemerskrediet.
Misschien vraag je je af of de bank zo maar een overeenkomst mag opzeggen. Een logische vraag. Ja, dat mag inderdaad en dit staat ook in de voorwaarden vermeld.