Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Uitgelichte geldverstrekker voor zakelijk vastgoed

Financieren is keuzes maken. Bijvoorbeeld bij welke partij je een financiering afsluit. Wij helpen je om de juiste keuze te maken want het aanbod is enorm. Wil je geld lenen voor de aankoop van zakelijk vastgoed? In dit blog stellen we een geldverstrekker graag aan je voor aan de hand van een ervaring van één van onze klanten.

Toen het tijdens de kredietcrisis voor ondernemers steeds lastiger werd om hun vastgoed gefinancierd te krijgen, dachten drie ondernemers samen dat het anders moest kunnen. Ze richtten Mogelijk Vastgoedfinancieringen op met als uitgangspunt: als het object goed is, moet het mogelijk zijn om het te financieren. Dat uitgangspunt bleek een succes.

 ‘We hebben afspraken met bijna 50 aanbieders en zijn onafhankelijk in ons advies. Het gaat ons om de beste oplossing voor onze klant’, benadrukt Bastiaan Breugem, directeur van Financieringsgilde. ‘Maar eerlijk is eerlijk: als het om de aankoop van vastgoed gaat, biedt Mogelijk regelmatig een mooie financiering aan’, voegt hij eraan toe.

De ervaring van Oompie Thakoersingh

In het Mogelijk Magazine dat periodiek naar klanten en relaties wordt verspreid, staat in editie 6 het verhaal van Oompie Thakoersingh, ondernemer in onder andere vastgoed, die via ons een financiering afsloot bij Mogelijk. 

Bastiaan Breugem: ‘De heer Thakoersingh vroeg ons om advies bij de financiering van een bedrijfspand. Hij had zijn bestaande leningen al behoorlijk afgelost en zijn panden waren in waarde gestegen. Daarom besloten we een deel van zijn portefeuille te herfinancieren via de verhuurhypotheek van Mogelijk.

Met de overwaarde op zijn panden heeft de heer Thakoersingh nu geld beschikbaar om direct te kunnen handelen als hij weer een pand op het oog heeft. Het is fijn dat we hem daarmee hebben geholpen.’

Interview

Lees op pagina 6 het verhaal van Bastiaan Breugem en zijn klant Oompie Thakoersingh

Ook geïnteresseerd in een vastgoedfinanciering?

Ben je ook geïnteresseerd in een vastgoedfinanciering? Wat je uitgangspositie ook is, een vastgoedbelegging vraagt om een goede voorbereiding. Onze adviseurs helpen je daar graag bij. Van het in beeld brengen van je persoonlijke wensen en mogelijkheden tot aan de daadwerkelijke aankoop. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

10
Binnen 1 dag onze bakwagen laten financieren!
10
Praktisch en doelgericht
10
Doener, man van woord en daden!
10
Lex doet wat hij beloofd!
10
Uitstekend!
10
Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!
10
Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!