Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat de reden voor je financiering ook is, wij regelen het voor je.

In Nederland werken 4,3 miljoen mensen in een familiebedrijf. Alle familiebedrijven samen zorgen voor 43% van de werkgelegenheid, aldus cijfers van Familiebedrijven Nederland. Daarmee vormen familiebedrijven de basis van de Nederlandse economie. En die basis is krachtig, want familiebedrijven worden vaak gekenmerkt door bevlogen ondernemers en betrokken werknemers met een jarenlang dienstverband en enorme product- en marktkennis.

Financiering

Familiebedrijven zijn over het algemeen financieel gezond: een verantwoorde verhouding eigen en vreemd vermogen, en financieringen worden vaak jarenlang verstrekt door de huisbank. Want zo loyaal en betrokken als familiebedrijven zijn naar hun personeel, zo zijn ze ook naar hun klanten en naar hun leveranciers. Zelfs in deze crisis blijven de meeste familiebedrijven fier overeind omdat ze hun financiën op orde hebben. Zo kunnen ze hun ambities blijven realiseren. En dat is prettig want banken zijn in deze crisistijd terughoudend in kredietverlening.

Maar wat als jouw ambities verder reiken dan de grens van je eigen vermogen? Als je een financiering nodig hebt voor bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand, overname, verduurzaming of om de groei van je bedrijf te bekostigen. Dat is het moment dat je wilt sparren over de juiste investering en wil kijken of je totale financiering nog past of misschien kan worden gefinancierd tegen betere condities. Dan ben ik er om je te helpen.

Samen met jou zoek ik naar de beste oplossing en kijk ik naast je (huis)bank naar specifieke aanbieders in jouw branche. Zo krijg je met Financieringsgilde eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen en worden jouw ambities werkelijkheid.

Financieringsgilde Nederveluwe
Tom Baerends
Bergweg 88
3904 HR Veenendaal
T: (06) 30 26 21 26
E: tbaerends@financieringsgilde.nl
I: www.financieringsgilde.nl