fbpx
Financieringsgilde

Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering

Heb jij ervaring als Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering? Houd je ervan de zaakjes intern op orde te hebben en te houden?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Over ons

Financieringsgilde Haaglanden

Financieringsgilde Haaglanden maakt als franchisenemer deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandig adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede initiatiefnemer van een keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wegens een groeiende stroom aan opdrachten in dit werkgebied zijn wij op zoek naar een nieuwe collega als Intern Accountmanager.

edwin struik financieringsgilde alphen aan de rijn

Ik bied jou

Jij houdt van

Als ervaren Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering houd je ervan de zaakjes intern op orde te hebben en te houden.

Daarnaast vind je het leuk contact te onderhouden met ondernemers en financiers. Je werkt hierbij graag in een gezellige en informele werksfeer.

Ik vraag van jou

Enthousiast?

Herken jij je in bovenstaande? Dan wordt het hoog tijd om eens samen koffie te drinken. Stuur vandaag nog je motivatie naar mij en we spreken elkaar snel.

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Waalwijk

Momenteel ben ik nog op zoek naar mede-franchisenemers voor de volgende regio's:

Ik zoek ervaren adviseurs die met mij een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.