Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Constructie

In bedrijfsverzamelgebouw De Constructie in Leerdam heb je als ondernemer of ZZP’er de mogelijkheid om een nieuwe bedrijfsruimte, business unit of opslagbox te kopen.

Financieringsgilde staat voor je klaar om je te helpen met de juiste financiering, zodat je zonder zorgen je droom kunt realiseren en je bedrijf kunt laten bloeien.

De Constructie

Bedrijfsruimte, business unit of opslagbox kopen?

Voor ondernemers en ZZP’ers die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, biedt De Constructie in Leerdam een ongeëvenaarde combinatie van locatie, bereikbaarheid en flexibiliteit. Met zijn strategische ligging, uitstekende connectiviteit, en divers aanbod aan bedrijfsruimtes, is De Constructie dé plek waar uw onderneming kan groeien en bloeien.

✓ Binnen enkele minuten op de A2, A15 en A27

✓ Bereikbaar met het OV

✓ Utrecht, Den Bosch en Gorinchem op minder dan 30 minuten rijafstand.

✓ Centraal gelegen op het industrieterrein van Leerdam

www.deconstructieleerdam.nl

Hoeveel kan ik financieren voor één van deze bedrijfsunits?

De hoogte van je mogelijke financiering hangt als eerste af van je gebruik. Wanneer je de unit zelf gebruikt is een financiering tot 90% van de waarde goed mogelijk. Wanneer je de unit verhuurd vragen geldverstrekkers meer eigen inbreng van gemiddeld 25 tot 40%.

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat jouw bedrijf de rente en aflossing kan betalen uit de winst en beschikbare kasstroom. In ons advies vergelijken we daarom aanbieders ook onderling op de gevraagde aflossing om zo je maandlasten te verlagen. En kijken we naar het eventuele verschil met de huidige huisvestingskosten.

Welke geldverstrekkers financieren bedrijfsunits in bedrijfsverzamelgebouw de Constructie Leerdam ?

Voor de financiering van jouw bedrijfsunit In bedrijfsverzamelgebouw de Constructie Leerdam heb je de keuze uit een grote vijver van geldverstrekkers. Je kunt jouw zakelijke financiering onderbrengen bij een van de grootbanken zoals jouw huisbank of bij alternatieve geldverstrekkers, zoals crowdfunding.

De keuze hieruit hangt af van jouw wensen zoals gebruik van de unit, de inbreng van eigen geld, jouw winstgevendheid of de branche waarin je bedrijfsmatig actief bent. 

Onze adviseurs kijken naar jouw totale onderneming en naar de ontwikkeling die jouw bedrijf doormaakt. Op basis daarvan laten we je zien wat voor jou de meest gunstige aanbieders zijn. 

Persoonlijk advies

Op zoek naar een bedrijfspand? Financieringsgilde geeft je onafhankelijk advies over jouw financieringsmogelijkheden.

Dat betekent dat je financieringen van vrijwel elke aanbieder kunt vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is, maar ook dat je niet te veel betaalt.

Natuurlijk doen we dat in een persoonlijk advies bij jou in de buurt.
René Beerepoot en Martijn Tesselaar helpen je graag verder.

Financieel adviseur

De Constructie

Contactpersonen Financieringsgilde

Gijs Vreeburg - Financieringsgilde Rotterdam

Gijs Vreeburg

Jouw droom is mijn uitdaging!

Met ruim 20 jaar ervaring in de bancaire sector heb ik alles al voorbij zien komen. In die jaren heb ik veel ondernemers kunnen helpen bij de financiering van hun groei- en uitbreidingsplannen.

Maar ook de financiering van vastgoed in Box III, commercieel onroerend goed, onroerend goed voor eigen gebruik, auto’s, vrachtwagens, overnames, complete serverparken en de geldverstrekking van de (inter)nationale groei van SaaS-bedrijven. Het is juist die diversiteit aan vraagstukken waar ik enthousiast van word.

Als ondernemer moet je vooral bezig kunnen zijn met ondernemen, bouwen en dromen. En heb je voor die dromen een goede financiering nodig, dan is een partner belangrijk die je dat werk uit handen neemt, met je meedenkt, verder denkt én voor de beste condities zorgt.

In Rotterdam stropen we graag de mouwen op en gaan we voor de daden en niet de woorden. Als echte Rotterdammer help ik je dan ook precies op die manier. Dus kom maar op met je dromen, dan gaan we ze realiseren!

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

5/5

In een woord uitstekend een dikke 10 super geholpen

Beter is er niet.

Ecs B.V.

Kies uit meer dan 50 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

SNS
Voldaan
Rabobank-2
ING
ABN Amro
BeeQuip
ABC Finance
Fundr
Hilterman lease
Qredits
Alfa
Boozt24
Novicap
SVEA
Ebury
Floryn
New10
Briqwise
Collin Crowdfund
Coral Capital
DCMF
Domivest
Finker
GeldVoorElkaar
Mogelijk
NIBC
UnitedGrowth
RNHB
Debitroom
CapitalBox
Casarion
De nederlandse
Factris
SolidBriq
Tryg Garanti
Voordegroei
Youlend
Waardevoorjegeld
smeGo
ABN Amro Lease
Bibby Financial Services
AltFin
Build
DuurzaamInvesteren.nl
Findio
Grenke
Invesdor
Lease.auto
Nestr
Riverbank
TriodosBank
Vitru
Yesqar
ZoofaLease

De Constructie

Over het project

Bedrijfsverzamelgebouw de Constructie bestaat uit 8 bedrijfsruimtes, 16 business units en 53 opslagboxen. De bouw start medio maart 2024 en zal naar verwachting eind 2024 opgeleverd worden. De verkoop is van start, dus ontdek snel het aanbod. 

Om aan diverse behoeften te voldoen zullen we drie verschillende type units realiseren in De Constructie:

1. Business units
De 16 business units die gerealiseerd worden zijn een unieke combinatie van opslag-en bedrijfsruimte in 1. De units zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden en verdeeld over twee
verdiepingen die verbonden zijn met een eigen trap.

2. Bedrijfsruimtes
Er zullen acht bedrijfsruimtes worden gerealiseerd variërend in grootte tussen de 44m² en 66m².
De ideale werkplek voor een ZZP’er of startup. Deze multifunctionele ruimtes bieden de mogelijkheid voor kleinschalige werkzaamheden, voorbereidingen of opslag van goederen.

3. Opslagboxen
Er worden ruim 50 garageboxen gerealiseerd, variërend in grootte tussen de 16m² en 37m². De
6 opslagboxen op de begane grond zijn ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld een oldtimer. De opslagboxen op de eerste verdieping zijn geschikt voor het stallen van spullen of een fijne plek om jouw werk of hobby de ruimte te geven.

Bron: De Constructie Leerdam

De Constructie Leerdam 2

Meer informatie

Wil je meer weten over de Constructie Leerdam of wil je de plattegrond bekijken?

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Lex doet wat hij beloofd!

Lex heeft de ondernemingsplan en de kredietmemorandum voor ons gemaakt. Het is geluk mede Lex om ons Gezinshuis pand te kunnen kopen. Super geholpen!

10

Uitstekend!

Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.

10

Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!

Vooraf veel vragen in een 1:1 gesprek waarbij alle vragen serieus werden beantwoord. Geen onduidelijkheden vooraf. Snelle afwerking en centjes op de rekening. Vol gas vooruit!

10

Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!

Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!

10

Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft

Ik heb Arjen leren kennen als iemand die geïnteresseerd is, en veel kennis heeft van zijn vak. Dat samen zorgt voor een ideale match

10

Zeer tevreden

Arnaud heeft ons heel erg snel geholpen met een financiering, wij zijn erg tevreden met zijn service en raden hem zeker aan.

10

Fijn gevoel bij al naar het eerste gesprek.

Naar ons eerste gesprek dacht ik al hier zit ik goed. Ralph heeft me goed geholpen en een goed advies gegeven. Uiteindelijk heeft die er voor gezorgd dat ik met mijn wensen het bedrijfspand heb kunnen kopen.