fbpx
Financieringsgilde Noord Holland

Alkmaar

Zakelijk financieel adviseur Alkmaar

Wij regelen elke MKB financiering in Alkmaar

Als ondernemer heb je continu nieuwe uitdagingen. Zeker qua financiën. Denk aan nieuwe apparatuur of een investering in vastgoed. Voor onafhankelijk advies kun je bij ons terecht. Wij geven je financieel advies over jouw zakelijke investeringen in Alkmaar. Bij Financieringsgilde Alkmaar kun je vrijblijvend contact opnemen voor professioneel advies voor jouw financiële keuzes.

Wij helpen je graag bij:

Met mijn enthousiasme en enorme drive om zaken voor klanten voor elkaar te krijgen, probeer ik een win-winsituatie te creëren voor alle partijen. Na jarenlange ervaring bij diverse banken ben ik gespecialiseerd in het voorbereiden en verkrijgen van financieringen voor bedrijven, op allerlei vlakken.

Door een scherp en goed onderbouwd plan aan te bieden in mijn netwerk en/of bij bancaire financiers heb ik al vele successen behaald. Wil je advies op het gebied van fusies, overnames of zoek je een sparringpartner voor het bepalen van strategische kaders voor je bedrijf? Ik denk graag met je mee.

Nieuwsgierig geworden? Bel me voor een kennismaking.

Natuurlijk wil jij als ondernemer goed geholpen worden bij een financiering voor jouw bedrijf. Dat regel ik voor je door mij in te leven in jouw specifieke situatie. Zo krijg ik een goed beeld van jou en je bedrijf. Dit is voor mij het vertrekpunt voor een passend advies waarmee jij jouw dromen kunt verwezenlijken en je ambities kunt waarmaken.

Mijn kennis en ervaring die ik als manager en adviseur in de bancaire sector heb opgedaan  deel ik graag met je. Daaruit kun jij je voordeel halen. Als adviseur van Financieringsgilde zoek ik voor jou de beste financieringsoplossing die er is, zo nodig bij specifieke aanbieders in jouw branche.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar franchisenemers voor de volgende regio's:

Wij zoeken ervaren adviseurs die met ons een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Word teruggebeld door Sebastiaan of Paul

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Alkmaar naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Alkmaar is actief in omgeving

Alkmaar – Beverwijk – Den Helder – Enkhuizen – Haarlem – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoorn –  IJmuiden – Schagen – Zandvoort

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.