fbpx
Financieringsgilde Noord Holland

Alkmaar

Zakelijk financieel adviseur Alkmaar

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Alkmaar naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 25 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

Met mijn enthousiasme en enorme drive om zaken voor klanten voor elkaar te krijgen probeer ik een win-win situatie te creëren voor alle partijen. Na jarenlange ervaringen bij diverse banken zijn wij gespecialiseerd in het voorbereiden en verkrijgen van financieringen voor bedrijven, op allerlei vlakken.

Door een scherp en goed onderbouwd plan aan te bieden in ons grote netwerk en/of bij bancaire financiers zijn al vele successen behaald. Adviseringen op het gebied van fusies, overnames en het bepalen van strategische kaders voor ondernemingen worden ook veelal met succes gedaan.

Ook enthousiast geworden?

Word teruggebeld door Sebastiaan

*Op kantoordagen bellen wij altijd binnen 24 uur terug. Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met de adviseur bij jou in de buurt.

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Alkmaar naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Alkmaar is actief in omgeving

Alkmaar – Beverwijk – Den Helder – Enkhuizen – Haarlem – Heemskerk – Heerhugowaard – Hoorn –  IJmuiden – Schagen – Zandvoort

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.