fbpx
Financieringsgilde

Arnhem

Zakelijk financieel adviseur Arnhem

Wij regelen elke MKB financiering

Of je nu een financiering nodig hebt voor jouw bedrijfspand, nieuw materiaal of als kick-off voor je nieuwe onderneming, wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de buurt van Arnhem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

Ruim 10 jaar lang heb ik in de zakelijke financieringssector gewerkt met een voorliefde voor het mkb. Na een start in de bancaire sector heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar de non-bancaire sector, een sector die toen nog in de kinderschoenen stond maar waar inmiddels het aantal aanbieders en toetreders enorm is.

Daar heb ik geleerd hoe het is om zonder checklist te financieren maar gewoon weer met het gezond boerenverstand; oftewel aan welke knoppen kun je draaien om verantwoord iets wél te financieren. Creatief denkvermogen is hierbij essentieel. Daardoor word je in staat gesteld om een financieringsprobleem om te zetten naar een op maat gemaakte passende financieringsoplossing. En daar gaat het uiteindelijk om.

Wil je een keer kennismaken? Ons kantoor is te vinden aan de Nieuwe Kade 16 aan de rand van de Arnhemse binnenstad met de Rijn aan de voeten. Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar.

Het ondernemersbloed zit echt in me. Ik heb meerdere bedrijven opgezet waaronder een landelijk werkend detacheringsbureau in de financiële dienstverlening. Daarnaast heb ik bijna 10 jaar bij verschillende grote banken gewerkt in verschillende functies: van kredietbeoordelaar tot accountmanager en van kwaliteitsmedewerker tot financieringsspecialist.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe de dienstverlening van de bank onderhevig is aan verandering zoals digitalisering van het financieringsproces, personeelsreductie en uitbesteding van een groot deel van het financieringsproces aan externe adviseurs. Door de combinatie van bancaire ervaring en ondernemingservaring kan ik me goed inleven in de ondernemer die met zijn financieringsvraag bij me komt en kom ik altijd tot een oplossing.

Waar ik energie van krijg? Uit gesprekken aan de keukentafel met de ondernemer bij hem thuis, op zijn bedrijf of in ons kantoor aan de Nieuwe Kade 16 in Arnhem. Binnenkort eens kennismaken?

Word teruggebeld door Arnaud of Tjalle

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Arnhem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Financieringsgilde helpt je graag verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Arnhem is actief in omgeving

Arnhem – Oosterbeek – Velp

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.