fbpx
Financieringsgilde Noord Holland

Haarlem

Zakelijk financieel adviseur Haarlem

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Woon je in de omgeving Haarlem en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Wij regelen het voor je. Wil je vandaag nog weten waar je aan toe bent? Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. Vanaf 1847 bestaat onze familie al generatie op generatie uit ondernemers. Mijn ouders hebben allebei ook een eigen bedrijf dus ik kreeg het met de paplepel ingegoten. Daar komt ook mijn passie voor ondernemen vandaan.

Na ruim 11 jaar bij een grootbank te hebben gewerkt, merkte ik dat ik daar steeds minder tijd kreeg voor de ondernemer terwijl een investering juist tijd vraagt. Advies geven, sparren en vervolgens schaven aan de plannen om tot het perfecte plaatje te komen. Daar help ik je graag mee om samen jouw onderneming te laten groeien.

Wil je vrijblijvend een keer kennismaken? Je bent van harte welkom op mijn kantoor aan de Tappersweg 14-019 in Haarlem. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

Momenteel zijn wij nog op zoek naar franchisenemers voor de volgende regio's:

Wij zoeken ervaren adviseurs die met ons een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Word teruggebeld door Mark

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Haarlem naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. We zoeken een (combinatie van) geldverstrekkers die het beste bij jouw doelstelling passen en we regelen ook de volledige aanvraag voor je: van A tot Z. Zo krijg jij de beste financiering voor jouw situatie.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Haarlem is actief in omgeving

Bergen  – Beverwijk – Bloemendaal – Castricum – Den Helder – Den Hoorn – Enkhuizen – Haarlem – Heemskerk – Heemstede – Heerhugowaard – Hoorn – IJmuiden – Schagen –  Zandvoort

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.