fbpx
Financieringsgilde Maas en Waal

Oss

Zakelijk financieel adviseur Oss

Wij regelen elke MKB financiering in Oss

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Ondernemer in het mkb of de agrarische sector en behoefte aan financiering? Financieringsgilde Oss regelt het voor je. Vraag vrijblijvend een telefonische afspraak aan met Frank en weet vandaag nog waar je aan toe bent

Wij helpen je graag bij:

Ik krijg enorm veel energie van het moment dat ik een ondernemer heb kunnen helpen zijn droom waar te maken, te verbeteren en/of meer rendabel te maken. Na ruim 30 jaar bankwezen wil ik graag tussen de financier en de klant in staan om de ondernemer maximaal te ontzorgen.

Vooralsnog werk ik vanuit huis in Macharen (net boven Oss), maar kom voor een afspraak zeker zo graag naar jouw bedrijf. 

Neem contact op met mij via:

Jij kunt gewoon ondernemen

Wij regelen de rest

Of je nu wil groeien, de coronacrisis door wil komen of een nieuw pand op het oog hebt. Wij doen er alles aan om het mogelijk te maken. Door >100 financiële producten te vergelijken, inclusief die van je eigen bank. Maar ook door jouw aanvraag grondig te onderbouwen. Waar mogelijk in samenwerking met jouw eigen accountant. Zo kun jij je blijven focussen op jouw onderneming. 

Word teruggebeld door Frank

En krijg gratis een eerste idee wat er mogelijk is met jouw financieringsplannen.

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Zoek je in de buurt van Oss naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je verder. We kijken naar jouw financieringsdoel om vervolgens daar het beste product bij te kiezen. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Oss is actief in omgeving

Druten – Haren – Macharen – Oss – Wijchen

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.