fbpx
Financieringsgilde Utrecht

Utrecht

Zakelijk financieel adviseur Utrecht

Wij regelen elke MKB financiering

Wil jij een (voor)financiering voor een bedrijfsauto, machine of voor een bedrijfspand? Wij regelen elke mkb-bedrijfsfinanciering. Woon je in de omgeving Utrecht en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Wij regelen het voor je. Want wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag bij:

Ik heb ruim 12 jaar bij een grote Nederlandse Bank gewerkt, waarbij ik in deze jaren ben doorgegroeid in verschillende commerciële en leidinggevende functies op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Inmiddels ben ik al 2 jaar als zelfstandige actief in de Financieringsbranche.

Ik vind het belangrijk om te kijken en te luisteren naar het verhaal achter de mens. Als sparringpartner kijk ik graag welke financiering het beste past bij jouw wensen en neem ik je mee in het gehele financieringsproces, van A tot Z.

Veel accountmanagers doen hun ervaring op bij de grootbanken. Zo begon mijn ervaring bij een grootbank welke steeds minder in contact stond met de ondernemer en steeds meer werkte vanuit processen en regels.

Dit heeft mij doen besluiten om de stap naar Financieringsgilde te maken. Ik adviseer vanuit de ondernemer naar de onderneming om zo tot een oplossing te komen welke zowel zakelijk als privé het beste aansluit. Ik wil graag weten wie jij bent en ben oprecht geïnteresseerd in jouw bedrijfstak.

Kennismaken is altijd vrijblijvend op mijn kantoor aan de Nevelgaarde 8 in Nieuwegein. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

Word teruggebeld door Bianca of Niels

*Op kantoordagen bellen wij altijd binnen 24 uur terug. Stel vrijblijvend al je vragen of maak direct een afspraak met de adviseur bij jou in de buurt.

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Utrecht is actief in omgeving

Barneveld – Bilthoven – Bunnik – Cothen – Culemborg – De Bilt – Doorn – Driebergen-Rijsenburg – Houten – IJsselstein – Lienden – Nieuwegein – Scherpenzeel – Tiel – Utrecht – Vianen – Voorthuizen – Werkhoven – Wijk bij Duurstede – Woudenberg

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.