fbpx
Financieringsgilde

Utrecht

Zakelijk financieel adviseur Utrecht

Wij regelen elke MKB financiering in Utrecht

Wil jij een (voor)financiering voor een bedrijfsauto, machine of voor een kantoor? Wij regelen elke mkb financiering. Woon je in de omgeving Utrecht en wil je een zakelijk krediet aanvragen? Financieringsgilde Utrecht staat voor je klaar. Wat de reden ook is, voor je een financiering aanvraagt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag bij:

Veel accountmanagers doen hun ervaring op bij de grootbanken. Zo begon mijn ervaring bij een grootbank welke steeds minder in contact stond met de ondernemer en steeds meer werkte vanuit processen en regels.

Dit heeft mij doen besluiten om de stap naar Financieringsgilde te maken. Ik adviseer vanuit de ondernemer naar de onderneming om zo tot een oplossing te komen welke zowel zakelijk als privé het beste aansluit. Ik wil graag weten wie jij bent en ben oprecht geïnteresseerd in jouw bedrijfstak.

Kennismaken is altijd vrijblijvend op ons kantoor aan de Westerdorpsstraat 58 in Hoevelaken. Gratis parkeren en de koffie staat altijd voor je klaar!

Ik ben 34 jaar en woon in Amsterdam. In het verleden heb ik veel in de horeca gewerkt en was ik kinderleidster op een kinderdagverblijf en naschoolse opvang. Bijna 4 jaar geleden heb ik besloten om een andere koers te varen omdat ik de uitdaging in mijn werk mistte.

Ooit ben ik begonnen als service specialist bij een grootbank, hier kwam ik erachter dat ik meer wilde dan alleen service verlenen, daarom besloot ik de stap te maken naar Financieringsgilde Utrecht. Ik wil ondernemers vooruit helpen en denk graag mee in creatieve oplossingen.

Loop je vast bij het vinden van een juiste verstrekker of ben je opzoek naar persoonlijke begeleiding en advies, neem dan contact op.

Kennis maken is vrijblijvend, ik ontvang je graag voor een warme kop koffie op ons kantoor in Houten.

Word teruggebeld door Niels of Kavita

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Utrecht en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Utrecht is actief in omgeving

Bilthoven – Bunnik – Cothen – Culemborg – De Bilt – Driebergen-Rijsenburg – Houten – IJsselstein – Lienden – Nieuwegein – Tiel – Utrecht – Vianen – Werkhoven – Wijk bij Duurstede

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.