fbpx
Financieringsgilde Haaglanden

Westland

Zakelijk financieel adviseur Westland

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Is jouw bedrijf gevestigd in de gemeente Westland en wil je een zakelijke lening aanvragen? Dan zoeken wij voor jou de best passende oplossing. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. En met meer dan 40 adviseurs door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Wij helpen je graag bij:

Ben je als ondernemer op zoek naar iemand die met je meedenkt? Iemand die niet aan de overkant van de tafel zit maar juist naast jou om jouw groeiplannen te realiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met mijn enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit denk ik graag met je mee over een passende financiering. Wij hebben contact met verschillende financiers en investeerders en gaan op zoek naar de geldverstrekker die past bij jouw bedrijf. Zo kun jij je bezighouden met jouw bedrijf. Ik denk altijd in kansen en oplossingen en ga tot het uiterste om voor jou de beste deal uit de markt te halen.

Vroeger stapte je voor een hypotheek of bedrijfsfinanciering automatisch naar je huisbank. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van zowel bedrijfsfinancieringen als consumentenfinancieringen. Wij bieden je die ruime keuze zodat jij de financiering kunt kiezen die het beste bij je past.

Naast mijn werkzaamheden op het gebied van bedrijfsfinancieringen heb ik ook mijn eigen bedrijf gericht op consumentenfinancieringen zoals hypotheken en persoonlijke leningen. Zo kan ik jou als ondernemer helpen met alle financiële vraagstukken, zowel privé als zakelijk.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Word teruggebeld door Arjan of Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Westland en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Een zakelijke financiering aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.

Wat kunnen we voor je doen:

  • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
  • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
  • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
  • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden
Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Westland is actief in omgeving

Delft – Den Hoorn – Hoek van Holland – Honselersdijk – Monster – Naaldwijk – ‘s-Gravenzande

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.