fbpx

Wat wij doen: wij regelen elke vorm van MKB financiering.

Waarom zou u zelf alle geldverstrekkers afgaan voor uw financiering?

  • Wij hebben de beste aanbieders voor uw financiering al voor u geselecteerd
  • Krijg met onze adviseur toegang tot alle vormen van financiering
  • Combineer eenvoudig verschillende financieringsvormen
  • Krijg korting op uw aanvraag dankzij onze collectieve inkoop

Zakelijk financieren was nog nooit zo eenvoudig!

Hoe kiest u welke financieringsvorm het best bij uw situatie past?  En weet u welke kredietverstrekker het meest voordelig is, zonder hier zelf veel tijd en moeite aan kwijt te zijn?

Dankzij uw onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde heeft u toegang tot alle geldverstrekkers voor het MKB. Wij regelen de financiering die het beste bij uw bedrijf past door de belangrijkste geldverstrekkers voor u te vergelijken. En dankzij onze collectieve inkoop bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u het zelf regelt.

Haalbaarheidsonderzoek

Weten of een financiering mogelijk is, zonder eerst een volledige aanvraag in te moeten dienen bij uw bank? Wij vertellen het u eenvoudig en snel.

Opstellen van Financieringsaanvraag

Uw financieringsaanvraag vereist vaak een uitgebreide onderbouwing. Wij stellen het financieringsmemorandum vanzelfsprekend voor u op.

Benaderen van geldverstrekkers

Wij vragen voor u offertes aan bij de gekozen geldverstrekkers. Elke vorm van financieren is mogelijk, zowel bij uw huisbank als alternatieven.

Indicatie van uw mogelijkheden

Haalbaarheidsonderzoek

We onderzoeken de haalbaarheid van de financiering op basis van door u aangeleverde jaarcijfers. U weet zo precies welke mogelijkheden u heeft en ontvangt een indicatie van de bijbehorende maandlasten.

Klaar voor de financiering

Opstellen van financieringsaanvraag

Wij stellen voor u de volledige financieringsaanvraag op en kijken hierbij goed naar de haalbaarheid van de financiering.

U weet zo precies welke mogelijkheden u heeft en wat hiervoor nodig is. U ontvangt een volledig financieringsmemorandum inclusief financieringsopzet en relevante onderbouwingen.

Succesvol gefinancierd

Benaderen van geldverstrekkers

Voor het verkrijgen van de beste financiering, stellen wij voor u de volledige financieringsaanvraag op. U weet zo precies welke mogelijkheden u heeft en wat hiervoor nodig is. Hiermee vragen wij voor u  offertes aan bij geselecteerde geldverstrekkers.

U ontvangt vanzelfsprekend zelf ook een volledig financieringsmemorandum inclusief financieringsopzet en relevante onderbouwingen. En we begeleiden uw aanvraag tot na de verstrekking van de financiering.

Prijsindicatie

Kennismaking

Elke aanvraag start met een persoonlijke kennismaking. We bespreken uw bedrijfssituatie, het doel van de financiering en uw wensen. De locatie bepaalt u samen met de adviseur, wat u prettig vindt.

Na afloop van dit vrijblijvende gesprek weet u precies hoe uw aanvraag gaat verlopen en is deze op maat gemaakt voor uw situatie.

Analyse

Cruciaal bij uw financieringsaanvraag zijn uw huidige financiële cijfers en resultaten. Maakt uw bedrijf voldoende winst om de lasten van de financiering te dragen? Want de betaalbaarheid aantonen van uw bedrijfsfinanciering met historische cijfers geeft vertrouwen voor de toekomst.

Daarnaast kijken we naar de prognoses voor de komende jaren. Zijn de cijfers juist en is er een logische verhouding met de huidige bedrijfsresultaten. Bent u in staat de extra rente en aflossing te betalen? Daarbij gaan we natuurlijk uitvoerig in op de markt waarin u actief bent en beoordelen we de verwachte winstgevendheid.

Hoe kan een geldschieter nog nee zeggen.

arrow-001

Financiering

U ontvangt advies over de beste financiële oplossingen en de aanbieders die het beste bij uw situatie passen.

Op basis van de financiële cijfers uit de voorbereiding stellen we een kredietrapportage op waarmee de financiering kan worden aangevraagd bij diverse aanbieders. We voegen hier ons advies aan toe als onderbouwing van de aanvraag.

Afronding

We zijn pas tevreden wanneer u de financiering daadwerkelijk hebt ontvangen en kunt gebruiken voor uw bedrijf. Naast controle op de correcte afhandeling door de bank of geldschieter bepalen we samen met u ook de belangrijke meetmomenten voor het komend jaar zodat de financiering altijd goed blijft aansluiten.

Schakel een adviseur in voor het aanvragen van uw bedrijfsfinanciering

  • Met 1 adviseur toegang tot de beste geldverstrekkers van Nederland
  • Tijdswinst doordat wij alle marktpartijen voor u afgaan
  • Grootste kans op uw gewenste financiering
  • Beste product doordat we kunnen vergelijken

En ontvang korting op uw afsluitkosten dankzij onze collectieve inkoop!

“We zijn gestart omdat financieren voor ondernemers lastig is geworden. De traditionele aanbieders geven namelijk niet langer advies bij de voorbereiding en investeringsbeslissing. En er zijn veel nieuwe aanbieders en oplossingen op de markt waardoor er echt wat te kiezen valt!”

– Bastiaan Breugem
Eigenaar Financieringsgilde

Plan direct een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij u in de buurt.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Door het formulier te versturen geeft u toestemming om uw gegevens beveiligd te bewaren en gaat u akkoord met ons privacy statement.