fbpx

Wij regelen elke MKB financiering

Geld lenen voor uw bedrijf is anno 2019 behoorlijk veranderd. Maar zijn uw wensen ook anders geworden, nee toch?

Onze klanten hechten aan de meerwaarde van een persoonlijke adviseur die ze kennen en eenvoudig kunnen bereiken. Daarom vindt u onze adviseurs direct in uw regio en kunt u eenvoudig met hen vrijblijvend in gesprek.

Daarbij zijn de mogelijkheden voor zakelijke leningen fors uitgebreid. Uw adviseur van Financieringsgilde helpt u vanzelfsprekend bij het maken van de juiste keuze in product en aanbieder. U kunt bij ons terecht voor de beste geldverstrekkers van Nederland. U bepaalt welke aanbieder u wenst en ook een financiering bij uw huisbank is mogelijk.

Dankzij onze centrale inkoop en collectieve afspraken krijgt u bij bijna elke aanbieder voordeel wanneer u de financiering via onze adviseurs aanbiedt. Waarom zou de financiering nog zelf regelen?

Lening, krediet, lease, crowdfunding, factoring of hypotheek? Zo geregeld, kunt u weer investeren en ondernemen.

Waarom kiezen voor een adviseur van Financieringsgilde?
Wij regelen snel, eenvoudig en succesvol elke MKB financiering. En bijna elke aanbieder geeft u ook nog eens korting wanneer wij de aanvraag voor u begeleiden!

Financieringsadvies toolbox

Zoek naar uw financieringsadviesvraag, misschien hebben we hem al beantwoord.

Meest gestelde adviesvragen:

Kennismaking

Elke aanvraag start met een persoonlijke kennismaking. We bespreken uw bedrijfssituatie, het doel van de financiering en uw wensen. De locatie bepaalt u samen met de adviseur, wat u prettig vindt.

Na afloop van dit vrijblijvende gesprek weet u precies hoe uw aanvraag gaat verlopen en is deze op maat gemaakt voor uw situatie.

Investering

Cruciaal bij uw financieringsaanvraag zijn uw huidige financiële cijfers en resultaten. Maakt uw bedrijf voldoende winst om de lasten van de financiering te dragen? Want de betaalbaarheid aantonen van uw bedrijfsfinanciering met historische cijfers geeft vertrouwen voor de toekomst.

Daarnaast kijken we naar de prognoses voor de komende jaren. Zijn de cijfers juist en is er een logische verhouding met de huidige bedrijfsresultaten. Bent u in staat de extra rente en aflossing te betalen? Daarbij gaan we natuurlijk uitvoerig in op de markt waarin u actief bent en beoordelen we de verwachte winstgevendheid.

Hoe kan een geldschieter nog nee zeggen.

Financiering

U ontvangt advies over de beste financiële oplossingen en de aanbieders die het beste bij uw situatie passen.

Op basis van de financiële cijfers uit de voorbereiding stellen we een kredietrapportage op waarmee de financiering kan worden aangevraagd bij diverse aanbieders. We voegen hieraan ons advies als onderbouwing van de aanvraag.

Afronding

We zijn pas tevreden wanneer u de financiering daadwerkelijk hebt ontvangen en kunt gebruiken voor uw bedrijf. Naast controle op de correcte afhandeling door de bank of geldschieter bepalen we samen met u ook de belangrijke meetmomenten voor het komend jaar zodat de financiering altijd goed blijft aansluiten.

Elke MKB ondernemer toegang tot een financiering, dankzij adviseurs met een frisse blik, kritische aanpak en open houding.

– André Hendriksen
Oprichter van Financieringsgilde

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.