Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Goede koffie is voor veel werknemers een belangrijke voorwaarde voor een prettige werkomgeving. Veel werkgevers willen daarom kunnen beschikken over een professionele koffiemachine. Maar de keuze is reuze en er zelf één aanschaffen brengt soms een grote investering met zich mee. Een koffiemachine leasen is dan de oplossing. 

Koffiemachine leasen zakelijk

Hoe werkt een koffiemachine leasen?

Om een koffiemachine te leasen voor zakelijk gebruik heb je een ruime keus uit aanbieders. Het is belangrijk dat je vooraf eerst voor jezelf bepaalt wat je precies wil zodat je weloverwogen de aanbieder kiest die past bij jouw bedrijf. Vervolgens sluit je daar een contract mee af en betaal je een vast maandbedrag. 

Als je een koffiemachine leaset, is dat meestal een vorm van operational lease. Dat betekent dat de koffiemachine eigendom blijft van de leasemaatschappij. Zodra jouw overeenkomst afloopt, gaat de koffiemachine weer terug naar de aanbieder.

Leasen van een koffiemachine

Koffiemachine leasen

Wat zijn de voor- en nadelen van een koffiemachine leasen?

Natuurlijk kun je zelf een koffiemachine kopen maar er één leasen biedt voordelen:

Leasen biedt jou een aantal voordelen maar er zijn ook een paar nadelen. We zetten ze voor je op een rij:

Koffiemachine leasen fairtrade

Wat zijn de kosten voor een koffiemachine leasen?

De kosten voor een koffiemachine of espresso koffiemachine leasen, lopen sterk uiteen. En dat is ook niet zo gek want de leasevorm en de capaciteit van de machine die je kiest, zijn grotendeels bepalend voor de prijs. Of jouw koffiemachine per dag tien of tientallen kopjes koffie moet zetten, is immers nogal een groot verschil. Daarnaast kun je vrij eenvoudige koffiemachines leasen met standaard koffie, maar ook hele luxe apparaten met diverse koffiespecialiteiten en fairtrade producten. De prijs die jij betaalt, hangt dus sterk af van de keuzes die je maakt.

Denk je erover na om een koffiemachine te leasen? Of overweeg je er een te kopen? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en bieden je de bestpassende oplossing.

Romy van Schaik, Vestiging Woerden

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Zeer goed geholpen

Ben heel goed geholpen door stefan Raad hem zeker bij anderen aan

9

Prima begeleiding, snel geregeld

Snel contact, geen belletje was te veel. Uiteindelijk snel geregeld.

10

Persoonlijke aandacht met kennis van zaken.

Wij zijn door Ralph zeer vakkundig, met oog voor de mens achter de vraag geholpen. Goede adviezen en een keurig passende oplossing, binnen een fijn tijdsbestek!

10

Uitstekend!

Advies en begeleiding zijn uitstekend, Bastiaan reageert snel en accuraat en levert goed werk! Ik kan hem bij iedereen aanraden!

10

Fijne samenwerking

De aanvraag voor een financiering is dankzij Arnaud en Tjalle snel realiseerbaar. Ze zit bovenop de aanvraag en schakelen snel tussen alle partijen. De onderlinge communicatie verloopt erg prettig.

10

Fijne gesprekspartner met veel ervaring

Ik heb Patrick gesproken in een kennismaking over een eventuele aankoop van een pand. Hij heeft mij vanuit al zijn kennis en ervaring op een rustige manier meegenomen wat belangrijk is in dit traject. Ik heb hier veel aan gehad.

6

Ik heb niets aangevraagd

Ik heb net goed aangevinkt,maar iemand heeft mijn gegevens gebruikt om iets aan te vragen. Misschien iets voor te controleren