Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goede koffie is voor veel werknemers een belangrijke voorwaarde voor een prettige werkomgeving. Veel werkgevers willen daarom kunnen beschikken over een professionele koffiemachine. Maar de keuze is reuze en er zelf één aanschaffen brengt soms een grote investering met zich mee. Een koffiemachine leasen is dan de oplossing. 

Koffiemachine leasen zakelijk

Hoe werkt een koffiemachine leasen?

Om een koffiemachine te leasen voor zakelijk gebruik heb je een ruime keus uit aanbieders. Het is belangrijk dat je vooraf eerst voor jezelf bepaalt wat je precies wil zodat je weloverwogen de aanbieder kiest die past bij jouw bedrijf. Vervolgens sluit je daar een contract mee af en betaal je een vast maandbedrag. 

Als je een koffiemachine leaset, is dat meestal een vorm van operational lease. Dat betekent dat de koffiemachine eigendom blijft van de leasemaatschappij. Zodra jouw overeenkomst afloopt, gaat de koffiemachine weer terug naar de aanbieder.

Leasen van een koffiemachine

Koffiemachine leasen

Wat zijn de voor- en nadelen van een koffiemachine leasen?

Natuurlijk kun je zelf een koffiemachine kopen maar er één leasen biedt voordelen:

Leasen biedt jou een aantal voordelen maar er zijn ook een paar nadelen. We zetten ze voor je op een rij:

Koffiemachine leasen fairtrade

Wat zijn de kosten voor een koffiemachine leasen?

De kosten voor een koffiemachine of espresso koffiemachine leasen, lopen sterk uiteen. En dat is ook niet zo gek want de leasevorm en de capaciteit van de machine die je kiest, zijn grotendeels bepalend voor de prijs. Of jouw koffiemachine per dag tien of tientallen kopjes koffie moet zetten, is immers nogal een groot verschil. Daarnaast kun je vrij eenvoudige koffiemachines leasen met standaard koffie, maar ook hele luxe apparaten met diverse koffiespecialiteiten en fairtrade producten. De prijs die jij betaalt, hangt dus sterk af van de keuzes die je maakt.

Denk je erover na om een koffiemachine te leasen? Of overweeg je er een te kopen? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en bieden je de bestpassende oplossing.

Romy van Schaik, Vestiging Woerden

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Binnen 1 dag onze bakwagen laten financieren!

Tjalle heeft ons weer fantastisch geholpen. Binnen 24 uur was de financiering rond voor onze bakwagen en stond het geld op de rekening! Toppers!

10

Praktisch en doelgericht

Ewout heeft ons bij de opstart van Mobiele Units uitstekend geholpen. Hij denkt mee en is helder in zijn advisering, ook als dat niet precies was wat we graag wilden horen. Hierdoor hebben we nu wel de best passende financiering en een eerlijke adviseur voor de toekomst.

10

Doener, man van woord en daden!

Ik ben met Gijs in contact gekomen via een adviseur vam mij. Gijs heeft ons met de Bilal Group naar een hogere level getilt. Ik ben Gijs en de financieringsgilde enorm dankbaar. Ik adviseer dan ook iedereen die succesen wil boeken om met de financiersgilde te werken!. Bilal Caki

10

Lex doet wat hij beloofd!

Lex heeft de ondernemingsplan en de kredietmemorandum voor ons gemaakt. Het is geluk mede Lex om ons Gezinshuis pand te kunnen kopen. Super geholpen!

10

Uitstekend!

Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.

10

Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!

Vooraf veel vragen in een 1:1 gesprek waarbij alle vragen serieus werden beantwoord. Geen onduidelijkheden vooraf. Snelle afwerking en centjes op de rekening. Vol gas vooruit!

10

Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!

Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!