Goede koffie is voor veel werknemers een belangrijke voorwaarde voor een prettige werkomgeving. Veel werkgevers willen daarom kunnen beschikken over een professionele koffiemachine. Maar de keuze is reuze en er zelf één aanschaffen brengt soms een grote investering met zich mee. Een koffiemachine leasen is dan de oplossing. 

Koffiemachine leasen zakelijk

Hoe werkt een koffiemachine leasen?

Om een koffiemachine te leasen voor zakelijk gebruik heb je een ruime keus uit aanbieders. Het is belangrijk dat je vooraf eerst voor jezelf bepaalt wat je precies wil zodat je weloverwogen de aanbieder kiest die past bij jouw bedrijf. Vervolgens sluit je daar een contract mee af en betaal je een vast maandbedrag. 

Als je een koffiemachine leaset, is dat meestal een vorm van operational lease. Dat betekent dat de koffiemachine eigendom blijft van de leasemaatschappij. Zodra jouw overeenkomst afloopt, gaat de koffiemachine weer terug naar de aanbieder.

Koffiemachine leasen

Wat zijn de voor- en nadelen van een koffiemachine leasen?

Natuurlijk kun je zelf een koffiemachine kopen maar er één leasen biedt voordelen:

Leasen biedt jou een aantal voordelen maar er zijn ook een paar nadelen. We zetten ze voor je op een rij:

Koffiemachine leasen fairtrade

Wat zijn de kosten voor een koffiemachine leasen?

De kosten voor een koffiemachine of espresso koffiemachine leasen, lopen sterk uiteen. En dat is ook niet zo gek want de leasevorm en de capaciteit van de machine die je kiest, zijn grotendeels bepalend voor de prijs. Of jouw koffiemachine per dag tien of tientallen kopjes koffie moet zetten, is immers nogal een groot verschil. Daarnaast kun je vrij eenvoudige koffiemachines leasen met standaard koffie, maar ook hele luxe apparaten met diverse koffiespecialiteiten en fairtrade producten. De prijs die jij betaalt, hangt dus sterk af van de keuzes die je maakt.

Denk je erover na om een koffiemachine te leasen? Of overweeg je er een te kopen? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en bieden je de bestpassende oplossing.

Romy van Schaik- Financieringsgilde Woerden
Romy van Schaik, Vestiging Woerden

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

perfect geholpen aan mijn financiering.

ze hebben mij van het begin tot het eind goed geholpen, en alles haar fijn uit gelegd tot dat ik het snapte.

10

Super!

Onze ervaring is super met deze partij. Arnaud Satter heeft ons enorm goed geholpen met het realiseren van het bouwen van een nieuw bedrijfspand. De communicatie is helder en top. Daarom beveel ik deze partij van harte aan. Ga zo door! Slijptechniek Beusichem/Lintzagenopmaat

10

goed en degelijk advies

prettige gesprekken over de mogelijkheden om te financieren. Conform afspraken voldoende offertes voor gelegd en samen goed afgewogen wat beste bij de situatie past.

8

prima en vriendelijke communicatie

Prettig en helder. Het 'verdienmodel' kwam wat als een verrassing; ik dacht dat het in eerste instantie ging om een oriëntatie. Maar al met al: positief.

10

Niets is onmogelijk, fantastisch geholpen!

Tjalle heeft mij geholpen met de aankoop van mijn eerste pand en het regelen van een krediet. terwijl ons bedrijf in een roerige tijd zat heeft Tjalle met man en macht voor ons gewerkt om alles optijd te regelen. Top service!

10

Persoonlijke aangename samenwerking

Ik heb de samenwerking en adviezen als prettig ervaren. Hiervoor mijn dank!

10

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

In ons financieringstraject mocht ik samenwerken met Arnaud. Arnaud is erg prettig in de omgang, zeer flexibel en makkelijk bereikbaar. Wanneer hij in je business case gelooft, zet hij zich voor de volle 100% in: Een financiële match met een gouden randje.