Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Financieringsgilde Zuid Holland

Zoetermeer

Zakelijk financieel adviseur Zoetermeer

Wij regelen elke MKB financiering

Wil jij een (voor)financiering voor een bedrijfsauto, machine of voor een bedrijfspand? Wij regelen elke mkb-bedrijfsfinanciering. Zoek je in de buurt van Rotterdam of Zoetermeer naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij als erkende adviseurs helpen je graag verder. Heb je vragen over jouw situatie? Plan een afspraak met onze adviseur. Met 40 kantoren door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

MKB keurmerk - Financieringsadvies
Bastiaan Breugem - Financieringsgilde Zoetermeer

Bastiaan Breugem

Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben besloot ik mijn kennis en ervaring in te zetten als onafhankelijk adviseur bij Financieringsgilde. Ik krijg veel voldoening uit het behalen van successen samen met mijn klanten. Het realiseren van hun doelen motiveert mij. Ik blijf daarbij betrokken tijdens het gehele traject en ook na de financiering blijf ik graag contact onderhouden. Het onderhouden van lange termijn relaties vind ik erg prettig en maakt mij anders dan andere adviseurs.

Mijn kantoor is te vinden in Zoetermeer. Dichtbij station Zoetermeer Oost en in het voormalig Rabobank kantoor. Parkeren kan gratis voor de deur en de koffie staat altijd klaar voor mijn klanten.

Word teruggebeld door Bastiaan

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Rotterdam of Zoetermeer en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Zelf het antwoord vinden op al je financieringsvragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers. Wij helpen je daarbij.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financieringsgilde Zoetermeer is actief in omgeving

Barendrecht – Bleiswijk – Brielle – Maassluis  – Ridderkerk – Rotterdam – Schiedam – Vlaardingen