fbpx

Financieringsgilde Haaglanden

Financial lease snel geregeld voor Goudkuil Bouwmanagement

Edwin Struik is mkb-adviseur in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onlangs hielp hij Ludo Goudkuil, eigenaar van Goudkuil Bouwmanagement in Koudekerk aan den Rijn, aan een financiering in de vorm van een financial lease.

Financieringsdoel
Geldverstrekker
Datum plaatsing

Wie is Goudkuil Bouwmanagement?

Bouwen is een complex proces waar veel partijen bij betrokken zijn. Dat leidt er in de praktijk vaak toe dat het budget en de planning wordt overschreden of dat er door de opdrachtgever concessies moeten worden gedaan in het gewenste resultaat. Goudkuil Bouwmanagement uit Koudekerk aan den Rijn ondersteunt zijn klanten in alle fasen van het bouwproces en biedt het zijn klanten echt grip op hun bouw- en vastgoedvraagstukken.

Uitbreiding wagenpark i.v.m. groei

Om zijn positie in de markt nog meer te verstevigen heeft Goudkuil Bouwmanagement per 1 januari 2021 de afdeling Huisvesting & Onderhoud van Onderwijsbureau Hollands Midden overgenomen. Met deze overname is het Zuid-Hollandse bedrijf in één keer een grote speler voor de onderwijssector. De groei van het bedrijf betekent ook extra personeel en uitbreiding van het wagenpark. Eigenaar Ludo Goudkuil heeft hierbij gekozen voor een duurzame oplossing door elektrische auto’s in te zetten. Daarbij heeft hij overwogen om dit uit eigen middelen te betalen maar de verdere groei van zijn bedrijf vraagt erom liquiditeiten in het bedrijf te houden voor andere doelen.

Een oplossing met extra voordelen

Door de wens om eigen middelen in het bedrijf te houden in verband met de groei van het bedrijf heeft Ludo op advies van Edwin gekozen om de elektrische auto’s te financieren met financial lease. Doordat hij in deze financieringvorm eigenaar is van de auto’s levert dit hem ook fiscale voordelen op zoals de Milieu Investeringsaftrek.

Ludo Goudkuil: Ik ben erg tevreden met Edwin zijn aanpak. Zijn communicatie met mijn bank verliep snel en ik kreeg gelijk een scherp voorstel. Je ziet dat Edwin als intermediair meer voor elkaar krijgt dan ikzelf.

Financiering geregeld door
Edwin-Struik - Klantcasus