Voertuig leasen

Een voertuig leasen voor je bedrijf?

Een voertuig leasen voor zakelijk gebruik is een mooi en goedkoper alternatief dan zelf aanschaffen. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat je er maandelijks voor betaalt. De kosten van een voertuig leasen verschillen echter per aanbieder. Daarnaast wordt je leasebedrag bepaald aan de hand van de kwaliteit van het voertuig; is het een nieuw model of een tweedehands exemplaar. Welke prijs jij betaalt is dus niet heel eenvoudig te zeggen maar hangt van een aantal factoren af.

Denk je erover na om een voertuig te leasen? Of twijfel je nog of je er toch een zelf koopt? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en bieden je de best passende oplossing.

Voor elke voertuig lease een passende aanbieder

 Ook voor een bestelbus leasen en elektrische auto lease.

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Voertuig leasen zakelijk

Hoe werkt een voertuig leasen?

Een voertuig leasen zoals een auto werkt heel eenvoudig. Er zijn voor elke sector meerdere aanbieders die jou kunnen voorzien van de juiste voertuigen. Je kiest er een uit waarmee je een contract afsluit. Elke maand betaal je de aanbieder een vast bedrag en in ruil daarvoor mag je het voertuig gebruiken.

Je kunt daarbij vaak kiezen voor financial lease of operational lease. 

Financial lease 

Kies je voor financial lease, dan ben je economisch eigenaar van het voertuig en de leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar. Dit betekent dat het voertuig ook op de balans komt te staan van jouw bedrijf en je profiteert van fiscaal voordeel. Bij financial lease hoef je het aankoopbedrag van je voertuig niet in één keer te betalen maar in maandtermijnen die je vooraf afstemt met de leasemaatschappij. Het maandbedrag dat je betaalt, is dus een investering in jouw voertuig.

Operational lease

Een andere leasevariant is operational lease. Bij deze leasevorm blijft de leasemaatschappij eigenaar van het voertuig en zorgt voor het onderhoud. Jij hebt het voertuig in bruikleen in ruil voor het maandbedrag dat je betaalt. Jij huurt dus in feite het voertuig. Wanneer jouw contract afloopt, gaat het voertuig dus weer terug naar de leasemaatschappij.

Voertuig leasen

Wat zijn de voor- en nadelen van een voertuig leasen?

Een voertuig leasen in plaats van kopen heeft een aantal voordelen:

Naast een aantal voordelen brengt een voertuig leasen ook een aantal nadelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rij:

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

perfect geholpen aan mijn financiering.

ze hebben mij van het begin tot het eind goed geholpen, en alles haar fijn uit gelegd tot dat ik het snapte.

10

Super!

Onze ervaring is super met deze partij. Arnaud Satter heeft ons enorm goed geholpen met het realiseren van het bouwen van een nieuw bedrijfspand. De communicatie is helder en top. Daarom beveel ik deze partij van harte aan. Ga zo door! Slijptechniek Beusichem/Lintzagenopmaat

10

goed en degelijk advies

prettige gesprekken over de mogelijkheden om te financieren. Conform afspraken voldoende offertes voor gelegd en samen goed afgewogen wat beste bij de situatie past.

8

prima en vriendelijke communicatie

Prettig en helder. Het 'verdienmodel' kwam wat als een verrassing; ik dacht dat het in eerste instantie ging om een oriëntatie. Maar al met al: positief.

10

Niets is onmogelijk, fantastisch geholpen!

Tjalle heeft mij geholpen met de aankoop van mijn eerste pand en het regelen van een krediet. terwijl ons bedrijf in een roerige tijd zat heeft Tjalle met man en macht voor ons gewerkt om alles optijd te regelen. Top service!

10

Persoonlijke aangename samenwerking

Ik heb de samenwerking en adviezen als prettig ervaren. Hiervoor mijn dank!

10

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

In ons financieringstraject mocht ik samenwerken met Arnaud. Arnaud is erg prettig in de omgang, zeer flexibel en makkelijk bereikbaar. Wanneer hij in je business case gelooft, zet hij zich voor de volle 100% in: Een financiële match met een gouden randje.