Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zakelijk financieren: de sleutel tot bedrijfsgroei

Iedere ondernemer in het midden- en kleinbedrijf heeft vroeg of laat een zakelijk financiering nodig. Want daarmee kun je met je bedrijf werken aan groei en innovatie. In veel branches volgen de technologische ontwikkelingen zich in rap tempo op en dat biedt voor jou als ondernemer nieuwe kansen. Daarbij is het goed om te weten welke mogelijkheden je hebt om je zakelijke financiering te regelen, want een zakelijke financiering is de sleutel tot bedrijfsgroei.
Zakelijk financieren

Advies voor starters

Als je een startende ondernemer bent, komt er van alles op je af. Ook financieel sta je voor heel wat uitdagingen. Het aanvragen van een zakelijke financiering vraagt tijd, geduld, kennis en de nodige voorbereiding. Want hoeveel geld heb je precies nodig om je doel te bereiken? Wat zijn je toekomstplannen om een geldverstrekker te overtuigen van dat doel? Hoe toon je je kredietwaardigheid aan als je nog geen cijfers kunt laten zien van de afgelopen jaren? Welke financieringsvorm past het beste bij jouw situatie? En hoe maak je een solide businessplan om geldverstrekkers over te halen jou te helpen met jouw ondernemersdroom? Kortom, bij de aanvraag van een zakelijke financiering kun je deskundige hulp goed gebruiken want er zijn ook voor starters volop mogelijkheden.

Spoedfinanciering voor zzp’ers

Ben je zzp’er en snel op zoek naar een zakelijke financiering voor jouw bedrijf? Er zijn altijd mogelijkheden om op korte termijn extra kapitaal te regelen. Voor een spoedfinanciering kun je rekenen op een snelle en efficiënte aanvraag zonder onnodig wachten.

Zakelijk financieren

Scherpe rente

Voor een zakelijke financiering betaal je rente. Deze rente bepaalt voor een groot deel de hoogte van je maandlast en is daarmee van invloed op je cashflow en de winst van je bedrijf. Een scherpe rente kan net het verschil maken tussen een hoge maandlast die je elke maand met moeite kunt betalen of een aflossingsbedrag waarbij je financieel ruimte overhoudt. Met deskundig advies en de hulp van slimme tools om de meest voordelige rente voor je te berekenen vind je ongetwijfeld de ideale zakelijke financiering.

Fiscaal voordeel

Heb je een zakelijke financiering, dan krijg je te maken met de Belastingdienst. Het is handig om te weten hoe de Belastingdienst naar een zakelijke financiering kijkt zodat je weet welke aftrekposten mogelijk zijn en hoe jouw financiering van invloed is op jouw belastingaangifte. Die informatie kan je aanzienlijk fiscaal voordeel opleveren.

Zakelijk financieren

Tot slot

Een zakelijke financiering is ook dit jaar een absolute katalysator voor groei. Voor zowel een starter of zzp’er als een ervaren ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Als je de tijd neemt om je te verdiepen in je mogelijkheden en de fiscale regelgeving en rentetarieven vergelijkt, vind jij de zakelijke financiering die bij jou past en jouw bedrijf helpt groeien.