Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Met een rekening courant krediet heb je extra financiële ruimte. Dat is handig als je bijvoorbeeld een factuur wilt betalen. Want je hebt zelf toegang tot het geld en bepaalt zelf welk bedrag je opneemt.

Er zijn veel financiers die een rekening courant krediet aanbieden. Zelf een keuze maken uit dat enorme aanbod kan lastig zijn. Een onafhankelijk adviseur helpt je graag om de juiste keuze te maken zodat jij het krediet krijgt dat bij jou past.

Rekening courant krediet vergelijken

Een rekening courant krediet vergelijken loont altijd

Iedere geldverstrekker hanteert zijn eigen voorwaarden. De hoogte van het krediet en de flexibiliteit van opnemen, kan daardoor sterk verschillen. Aanbieders van een rekening courant krediet met elkaar vergelijken loont dus altijd. Bij sommige geldverstrekkers groeit de kredietruimte mee met jouw bedrijf. Zo beschik je altijd over voldoende financiële ruimte en weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Om uiteindelijk de aanbieder te vinden die bij jou past, is het slim jezelf de volgende vragen te stellen:

  • Wat is het rentepercentage?
  • Welke voorwaarden gelden voor aflossing tijdens en na de looptijd?
  • Wat zijn de mogelijkheden voor extra aflossing?
  • Welke zekerheden moet ik afgeven?
  • Kan ik mijn rekening courant krediet combineren met mijn bestaande financiering(en)?

 

Onze adviseur zoekt graag samen met jou naar het antwoord op deze vragen. Zo weet je zeker dat je de juiste oplossing hebt die past bij jouw situatie.

Kies uit meer dan 50 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

SNS
Voldaan
Rabobank-2
ING
ABN Amro
BeeQuip
ABC Finance
Fundr
Hilterman lease
Qredits
Alfa
Boozt24
Novicap
SVEA
Ebury
Floryn
New10
Briqwise
Collin Crowdfund
Coral Capital
DCMF
Domivest
Finker
GeldVoorElkaar
Mogelijk
NIBC
UnitedGrowth
RNHB
Debitroom
CapitalBox
Casarion
De nederlandse
Factris
SolidBriq
Tryg Garanti
Voordegroei
Youlend
Waardevoorjegeld
smeGo
ABN Amro Lease
Bibby Financial Services
AltFin
Build
DuurzaamInvesteren.nl
Findio
Grenke
Invesdor
Lease.auto
Nestr
Riverbank
TriodosBank
Vitru
Yesqar
ZoofaLease

Wat is rekening courant krediet?

Direct financiële ruimte

Als je behoefte hebt aan extra financiële ruimte dan is een rekening courant de oplossing voor jou. Een rekening courant krediet betekent dat je een betaalrekening hebt waarop je rood mag staan. Vooraf spreek je met de geldverstrekker het maximale krediet af en vervolgens kun jij op ieder gewenst moment een bedrag tot dit maximum opnemen en weer terugstorten.

Alleen over het bedrag dat je opneemt van je rekening courant, betaal je rente. Die rente wordt maandelijks van je rekening afgeschreven. Wij helpen je graag bij jouw aanvraag zodat je zeker weet dat je de bestpassende oplossing krijgt voor jouw situatie.

Veelgestelde vragen

Jazeker zijn er mogelijkheden. Welke oplossing de beste is hangt van veel factoren af.

Hoe snel wil je over het krediet beschikken? En voor hoelang? Vaak combineren wij korte termijn oplossingen met langlopende kredieten. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van een of meerdere facturen waardoor je dezelfde dag over het geld kunt beschikken, in combinatie met een langlopend krediet of lease.

Omdat prijs bij een rekening courant krediet belangrijk is in de keuze, werken wij met (bijna) alle aanbieders samen en bieden jou daarbij voordeel dankzij onze collectieve inkoop.

Veel ondernemers geven aan dat zij geen tijd en kennis hebben om zelf alle geldverstrekkers af te gaan. Wanneer je een rekening courant krediet regelt via onze adviseurs heb je keuze uit het volledige assortiment van geldverstrekkers en ontvang je een fikse korting omdat wij jouw aanvraag in één keer goed indienen, wat voordelig is voor de kredietverstrekker.

Geldverstrekkende partijen staan open om reguliere financieringsaanvragen in behandeling te nemen, al dan niet gecombineerd met een liquiditeitsbehoefte als gevolg van de coronacrisis.

 

Daarbij geven sommige partijen wel de voorkeur aan bestaande klanten en worden er soms voorwaarden gesteld aan de minimale hoogte van de financieringsaanvraag. Ook hierbij geldt dat de kans van slagen en een korte doorlooptijd worden bepaald door de kwaliteit van de financieringsvraag.

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Zeer goed geholpen

Ben heel goed geholpen door stefan Raad hem zeker bij anderen aan

9

Prima begeleiding, snel geregeld

Snel contact, geen belletje was te veel. Uiteindelijk snel geregeld.

10

Persoonlijke aandacht met kennis van zaken.

Wij zijn door Ralph zeer vakkundig, met oog voor de mens achter de vraag geholpen. Goede adviezen en een keurig passende oplossing, binnen een fijn tijdsbestek!

10

Uitstekend!

Advies en begeleiding zijn uitstekend, Bastiaan reageert snel en accuraat en levert goed werk! Ik kan hem bij iedereen aanraden!

10

Fijne samenwerking

De aanvraag voor een financiering is dankzij Arnaud en Tjalle snel realiseerbaar. Ze zit bovenop de aanvraag en schakelen snel tussen alle partijen. De onderlinge communicatie verloopt erg prettig.

10

Fijne gesprekspartner met veel ervaring

Ik heb Patrick gesproken in een kennismaking over een eventuele aankoop van een pand. Hij heeft mij vanuit al zijn kennis en ervaring op een rustige manier meegenomen wat belangrijk is in dit traject. Ik heb hier veel aan gehad.

6

Ik heb niets aangevraagd

Ik heb net goed aangevinkt,maar iemand heeft mijn gegevens gebruikt om iets aan te vragen. Misschien iets voor te controleren