fbpx

Een persoonlijke adviseur die klanten kennen

Als sterk groeiende landelijke adviesorganisatie begeleiden wij financieringsaanvragen in de zakelijke markt.

In toenemende mate zien wij MKB-bedrijven worstelen met het realiseren van hun financieringsbehoeften. Twee belangrijke redenen om met hulp van een specialistische adviseur het traject in te gaan zijn banken die niet langer adviseren bij de voorbereiding van de aanvraag en de komst van nieuwe en interessante aanbieders van financieringen naast traditionele banken.

Financieringsgilde werkt nauw samen met de accountants van zijn klanten. Wij geloven namelijk dat uw bijdrage zorgt voor een hoge kwaliteit van de financieringsaanvraag. En net zo beschikt u met onze adviseur over een expert over het gebied van financieringen. Een expert die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en met een netwerk van alle potentiële financiële partijen, waaronder de grootbanken.

Door samen te werken met Financieringsgilde kunt u úw klanten beter adviseren en beter helpen!

Ook in uw regio is Financieringsgilde actief. Wilt u een keer kennismaken, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u meer informatie ontvangen?


  • Dit formulier verzamelt uw gegevens om contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en deze worden beveiligd bewaard. Lees meer over hoe wij met uw gegevens omgaan in ons privacy statement.