fbpx
Financieringsgilde

Franchisenemer / Adviseur Bedrijfsfinanciering Almere

Adviseur Bedrijfsfinanciering Almere

Bied jij klanten de meest passende oplossing met jouw onafhankelijke financieringsadvies?
Heb jij ervaring met financiële en bedrijfskundige analyses?

Wil jij als eigenaar vorm geven aan ons vooruitstrevend MKB-advieskantoor in Almere?  Dan ben ik op zoek naar jou!

Adviseur Bedrijfsfinanciering Almere

Financieringsgilde Noord Holland

Financieringsgilde Noord Holland maakt als franchisenemer deel uit van een landelijk netwerk van zelfstandig adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede initiatiefnemer van een keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wegens een groeiende stroom aan opdrachten in dit werkgebied zijn wij op zoek naar een nieuwe franchisenemer om de vestiging Almere als apart kantoor te starten. Met jouw bestaande commerciële netwerk en ons bestaande netwerk maken we samen de vestiging tot een succes.

Paul Spiekermann Regiomanager Noord Holland
Paul Spiekermann

Wij bieden jou

Wij vragen van jou

Als ervaren Adviseur Bedrijfsfinanciering krijg jij het werkgebied Almere in je portefeuille. Jij onderhoudt als echte netwerker en verbinder contact met pleitbezorgers als accountants, administratiekantoren, hypotheek- en assurantietussenpersonen en bedrijfsmakelaars. Naast eigen acquisitie pak jij leads op binnen jouw werkgebied die via de landelijke organisatie en marketingcampagnes bij ons binnenkomen.

Tegelijkertijd moet je ook ‘de diepte’ in kunnen door het maken van financiële en bedrijfskundige analyses en het zoeken naar de best passende financiering voor de klant. Jouw visie moet passen bij de onze: bouwen aan lange termijn klantrelaties.

Adviseur Bedrijfsfinanciering Almere

Enthousiast?

Ben jij gemotiveerd om Financieringsgilde Almere verder op de kaart te zetten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Waarom open jij een Financieringsgilde kantoor?

Sterke marktpositie

Profiteer van onze beproefde hulpmiddelen en van de voordelen van landelijke inkoop. Onze klanten bevelen ons niet zomaar altijd aan!

Zelfstandig èn team

Je bent eigenaar van je eigen kantoor met de vrijheid die je wenst. En tegelijk onderdeel van een team, leuk en leerzaam!

Ondersteuning tegen lage prijs

Zeg eens eerlijk: jij wilt gewoon je werk doen zonder bijkomende taken? Uitbesteden kan bij ons en kost je nauwelijks meer dan zelf doen!

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Waalwijk

Veelgestelde vragen

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

 

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

 

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

 

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.