fbpx

Werken bij Financieringsgilde

Financieringsgilde is sinds de oprichting in 2016 gegroeid naar een landelijke adviesorganisatie. Om onze kantoren zo dicht als mogelijk bij onze klanten te hebben groeien we nog even door. Bekijk nu onze actuele vacatures en lees alles over werken bij Financieringsgilde.

Vraag vandaag nog vrijblijvend ons informatiepakket aan!

André Hendriksen
Oprichter en eigenaar Financieringsgilde

Actuele vacatures

Arnhem

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Woon je in (de omgeving van) Arnhem en wil je jouw eigen bedrijf hebben en onderdeel zijn van een team? Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?

Nijmegen

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Woon je in (de omgeving van) Nijmegen en wil je jouw eigen bedrijf hebben en onderdeel zijn van een team? Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?

Venlo

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Woon je in (de omgeving van) Venlo en wil je jouw eigen bedrijf hebben en onderdeel zijn van een team? Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?

Maastricht

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?  Wij zoeken in Maastricht een ervaren adviseur MKB bedrijfsfinanciering die zelfstandig werkt (of gaat werken) vanuit een eigen vestiging!

Roermond

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?  Wij zoeken in Roermond een ervaren adviseur MKB bedrijfsfinanciering die zelfstandig werkt (of gaat werken) vanuit een eigen vestiging!

Sittard-Geleen

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Vind je het leuk om nieuwe klanten te verwerven en heb je kennis van de actuele ontwikkelingen in de MKB markt?  Wij zoeken in Sittard-Geleen een ervaren adviseur MKB bedrijfsfinanciering die zelfstandig werkt (of gaat werken) vanuit een eigen vestiging!

Staat je regio er niet tussen?

We groeien momenteel snel en grote kans dat jouw regio ook beschikbaar komt. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan voor jouw regio.

Wat goed is om te weten

Wij zoeken

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Jouw profiel

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot verkochte adviestrajecten en hoge klantwaardering.

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele sales traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Met ondersteuning van ons

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Onze cultuur

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.

Onze kantoren

Ons kantoor? Meestal bij onze klant op kantoor. Of een representatieve locatie in de buurt.

En verder? Vanaf onze eigen locaties, inmiddels op 22 plekken in Nederland.

Recent geopend

  • Woerden
  • Groningen
  • Meierij
  • Maas en Waal

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.