fbpx

Werken bij Financieringsgilde

Tweederde van de MKB ondernemers wil persoonlijk advies.
Vanaf wanneer kan dit ook bij jouw kantoor?

Het idee achter de franchiseformule van Financieringsgilde is eenvoudig. Geef MKB ondernemers het beste advies en regel elke MKB financiering!

We doen dit vanuit kantoren dicht bij onze klanten. Zo geven wij onze klanten het persoonlijke advies waar ze echt mee geholpen zijn. Natuurlijk doen we dat op een makkelijke en toegankelijke manier. We bouwen constant aan de relatie met onze klanten, tijdens en na de financieringsaanvraag.

Om onze kantoren zo dicht als mogelijk bij onze klanten te hebben groeien we nog even door. Bekijk nu onze actuele vacatures en vraag vandaag nog vrijblijvend ons informatiepakket aan!

André Hendriksen
Oprichter en eigenaar Financieringsgilde

Woon/werk omgeving

Zelfstandig ondernemer

Fulltime

Actuele vacatures

Wij zoeken ervaren adviseurs MKB bedrijfsfinanciering die een eigen vestiging willen gaan starten en bestaande advieskantoren die onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Gorinchem

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Nijmegen

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Venlo

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Maastricht

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Roermond

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Ridderkerk

Zelfstandig adviseur MKB financiering

Staat je regio er niet tussen?

We groeien momenteel snel en grote kans dat jouw regio ook beschikbaar komt. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan voor jouw regio.

Waarom open jij een Financieringsgilde kantoor?

1. Voordelen van sterke marktpositie

Profiteer van onze beproefde hulpmiddelen en van de voordelen van landelijke inkoop. Onze klanten bevelen ons niet zomaar altijd aan!

2. Zelfstandig èn team

Je bent eigenaar van je eigen kantoor met de vrijheid die je wenst. En tegelijk onderdeel van een team, leuk en leerzaam!

3. Ondersteuning tegen lage prijs

Zeg eens eerlijk: hoe leuk vind jij alle bijkomende taken? Uitbesteden kan bij ons en kost je nauwelijks meer dan zelf doen!

VEELGESTELDE VRAGEN

Voor welke functies zoeken jullie adviseurs?

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Wat zijn de werkzaamheden?

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Welk profiel past goed?

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Hoe ondersteunt Financieringsgilde?

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wat is de cultuur?

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.

Waar hebben jullie kantoren?

Onze adviseurs werken vanaf hun eigen kantoor. Klantgesprekken worden in veel gevallen gepland bij de klant op hun bedrijfslocatie.

Vrijblijvend informatiepakket aanvragen

  • Sleep bestanden hierheen of

Door het formulier te versturen geeft u toestemming om uw gegevens beveiligd te bewaren en gaat u akkoord met ons privacy statement.

Wat komt er kijken bij een succesvolle financieringsaanvraag?

Lees de blogs van jouw collega’s