Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Werken bij

Word franchisenemer

Waarom open jij een Financieringsgilde kantoor?

Sterke marktpositie

Profiteer van onze beproefde hulpmiddelen en van de voordelen van landelijke inkoop. Onze klanten bevelen ons niet zomaar altijd aan!

Zelfstandig èn team

Je bent eigenaar van je eigen kantoor met de vrijheid die je wenst. En tegelijk onderdeel van een team, leuk en leerzaam!

Ondersteuning tegen lage prijs

Zeg eens eerlijk: jij wilt gewoon je werk doen zonder bijkomende taken? Uitbesteden kan bij ons en kost je nauwelijks meer dan zelf doen!

Persoonlijk en onafhankelijk

Het idee achter de franchiseformule van Financieringsgilde is eenvoudig: Geef mkb-ondernemers het beste advies en regel elke mkb-financiering.

We doen dit vanuit kantoren dicht bij onze klanten. Zo geven wij onze klanten het persoonlijke advies waar ze echt mee geholpen zijn. Natuurlijk doen we dat op een makkelijke en toegankelijke manier. We bouwen constant aan de relatie met onze klanten, tijdens en na de financieringsaanvraag.

Adviseurs door heel Nederland
0 +
MKB'ers succesvol geholpen bij financiering
0 +
Van onze klanten bevelen ons aan
0 %
André Hendriksen - Directeur Financieringsgilde
André Hendriksen, Oprichter Financieringsgilde

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Veelgestelde vragen

Wij zoeken adviseurs die MKB ondernemers willen adviseren en begeleiden bij financieringsaanvragen. Die geloven in persoonlijk contact en hierin uitblinken en zo succesvol zijn.

Je benadert potentiële klanten in je werkgebied voor het begeleiden van aanvragen voor bedrijfsfinancieringen. Hiermee bouw jij je eigen portefeuille op binnen het werkgebied. Jouw aanpak leidt vanzelfsprekend tot adviestrajecten en hoge klantwaardering.

 

Je vindt het leuk om prospects te benaderen en het gehele traject van a tot z met ze te doorlopen. Je werkt graag met mensen samen en hebt een luisterend oor. Je stelt de juiste vragen en weet door te dringen tot de daadwerkelijke behoefte van de klant. Voor de uitwerking van financieringsaanvragen kun je er voor kiezen samen te werken met onze binnendienst. In alle gevallen ben jij voor de klant de regisseur van zijn aanvraag. Zelfstandigheid en zelfmotivatie zijn binnen deze baan zeer belangrijk.

Ervaring als Hypotheek Adviseur, Financieel Adviseur, Bedrijven Adviseur of Accountmanager sluit vaak goed aan. Belangrijk is je ervaring met klant gesprekken. Ook bestaande advieskantoren die onderdeel willen zijn van een landelijke organisatie passen goed bij ons.

Als onderdeel van onze landelijk werkende organisatie krijg je ondersteuning bij je eigen bedrijf. Denk hierbij aan ondersteuning in systemen, marketing, leads van potentiële klanten en bovenal een netwerk van collega ondernemers en leveranciers.

 

Daarnaast steken wij veel tijd in jouw ontwikkeling en groei door jou continu uit te dagen en te ontwikkelen. Kennis is van belang dus opleidingen behoren zeker tot de mogelijkheden.

Wij zijn een samenwerking van zelfstandige adviseurs. Dit betekent dat iedereen super gemotiveerd is te bouwen aan een snel groeiend bedrijf. Er is veel inzet en gedrevenheid om klanten te helpen en te adviseren. Tegelijk zien we de grote kracht van samenwerken, dus er is veel onderling contact en informele bijeenkomsten.

 

We werken in een markt die nog in ontwikkeling is. We geloven daarom in continue ontwikkelen van onszelf. De kracht van persoonlijk contact combineren we met digitale hulpmiddelen om onze klant te helpen bij zijn keuzes.

Direct je vragen stellen?

Bel of mail gerust

Direct je vragen stellen of gewoon wat meer gevoel krijgen bij onze organisatie? Ik vertel je graag meer over hoe we werken en wat we jou te bieden hebben.