Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hardware leasen

Hardware leasen voor je bedrijf?

Hardware leasen voor zakelijk gebruik is een mooi en goedkoper alternatief dan zelf aanschaffen. Maar uiteindelijk gaat het er natuurlijk om wat je er maandelijks voor betaalt. De kosten van een laptop leasen verschillen echter per aanbieder. Daarnaast wordt je leasebedrag bepaald aan de hand van de kwaliteit van de hardware; is het nieuw of  tweedehands. Welke prijs jij betaalt is dus niet heel eenvoudig te zeggen maar hangt van een aantal factoren af.

Denk je erover na om hardware te leasen? Of twijfel je nog of je het toch zelf koopt? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid aanbod van geldverstrekkers en bieden je de best passende oplossing.

Voor elke hardware lease een passende aanbieder

Ook voor laptops leasen en servers lease.

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Hardware leasen zakelijk

Hoe werkt hardware leasen?

Hardware leasen voor zakelijk gebruik werkt eenvoudig. Je kiest een aanbieder waarmee je een samenwerking aangaat. Elke maand betaal je de aanbieder een vast bedrag en in ruil daarvoor mag je de hardware gebruiken die jij hebt uitgekozen.

Je kunt daarbij vaak kiezen voor financial lease of operational lease. 

Hardware servers leasen voor je bedrijf

Financial lease 

Kies je voor financial lease, dan ben je economisch eigenaar van de hardware – de leasemaatschappij blijft juridisch eigenaar – wat betekent dat het hardwareproduct ook op de balans komt te staan en je fiscaal voordeel geniet. 

Bij financial lease hoef je het aankoopbedrag van je hardware niet in één keer te betalen maar in maandtermijnen die je vooraf afstemt. Het maandbedrag dat je betaalt, is dus een investering in jouw hardware.

Operational lease 

Een andere leasevariant is operational lease. Bij deze leasevorm word je geen eigenaar van de hardware. De leasemaatschappij blijft eigenaar en zorgt voor het onderhoud. Jij mag er dus gebruik van maken en het risico ligt bij de leasemaatschappij. 

Je huurt het dus eigenlijk. Dat betekent dus ook dat wanneer het huurcontract afloopt, de hardware weer teruggaat naar de leasemaatschappij.

Computer leasen

Wat zijn de voor- en nadelen van hardware leasen?

Een computer, laptop, telefoon of printer leasen in plaats van kopen biedt een aantal voordelen:

Naast een aantal voordelen brengt hardware leasen ook een aantal nadelen met zich mee. We zetten ze voor je op een rij:

Laptops leasen zakelijk

Wat zijn de kosten voor laptops leasen?

De kosten voor hardware leasen verschillen sterk. De prijs van een computer of tablet ligt immers aanzienlijk hoger dan die van een telefoon. Daarnaast maakt het een groot verschil of je liever nieuwe of gebruikte hardware wil leasen. De prijs die jij betaalt, hangt dus sterk af van de keuzes die je maakt.

Denk je erover na om laptops te leasen? Of twijfel je nog of je het toch zelf aanschaft? Wij helpen je graag een keuze te maken die past bij jouw situatie. We hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en bieden je de bestpassende oplossing.

Jan Migchels, Vestiging Nunspeet

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Binnen 1 dag onze bakwagen laten financieren!

Tjalle heeft ons weer fantastisch geholpen. Binnen 24 uur was de financiering rond voor onze bakwagen en stond het geld op de rekening! Toppers!

10

Praktisch en doelgericht

Ewout heeft ons bij de opstart van Mobiele Units uitstekend geholpen. Hij denkt mee en is helder in zijn advisering, ook als dat niet precies was wat we graag wilden horen. Hierdoor hebben we nu wel de best passende financiering en een eerlijke adviseur voor de toekomst.

10

Doener, man van woord en daden!

Ik ben met Gijs in contact gekomen via een adviseur vam mij. Gijs heeft ons met de Bilal Group naar een hogere level getilt. Ik ben Gijs en de financieringsgilde enorm dankbaar. Ik adviseer dan ook iedereen die succesen wil boeken om met de financiersgilde te werken!. Bilal Caki

10

Lex doet wat hij beloofd!

Lex heeft de ondernemingsplan en de kredietmemorandum voor ons gemaakt. Het is geluk mede Lex om ons Gezinshuis pand te kunnen kopen. Super geholpen!

10

Uitstekend!

Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.

10

Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!

Vooraf veel vragen in een 1:1 gesprek waarbij alle vragen serieus werden beantwoord. Geen onduidelijkheden vooraf. Snelle afwerking en centjes op de rekening. Vol gas vooruit!

10

Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!

Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!