Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bedrijvenpark Agriport

Ben jij als ondernemer op zoek naar een bedrijfspand op een bruisend bedrijvenpark in de nabije omgeving van Amsterdam? Wellicht is een pand in het Bedrijvenpark Agriport direct aan de A7 iets voor jou.

Financieringsgilde Kop van Noord-Holland helpt je graag verder.

Bedrijvenpark Agriport

Bedrijfshal, unit of kantoor kopen?

Op bedrijventerrein Agriport wordt op ca. 20.000 m2 een nieuw representatief en beveiligd bedrijvenpark ontwikkeld: Bedrijvenpark Agriport. Het park ligt direct aan de A7 bij Middenmeer, op 30 autominuten vanaf Amsterdam en biedt een diversiteit aan bedrijfsunits, van 50 m2 tot 500 m2. Tevens biedt het park bedrijfsruimte op maat, die geheel op eigen manier is in te vullen. Bedrijvenpark Agriport groeit graag met jou mee als ondernemer!

www.bedrijvenparkagriport.nl 

Hoeveel kan ik financieren voor één van deze bedrijfsunits?

De hoogte van je mogelijke financiering hangt als eerste af van je gebruik. Wanneer je de unit zelf gebruikt is een financiering tot 90% van de waarde goed mogelijk. Wanneer je de unit verhuurd vragen geldverstrekkers meer eigen inbreng van gemiddeld 25 tot 40%.

Daarnaast is het natuurlijk van belang dat jouw bedrijf de rente en aflossing kan betalen uit de winst en beschikbare kasstroom. In ons advies vergelijken we daarom aanbieders ook onderling op de gevraagde aflossing om zo je maandlasten te verlagen. En kijken we naar het eventuele verschil met de huidige huisvestingskosten.

Welke geldverstrekkers financieren bedrijfsunits op bedrijvenpark Agriport?

Voor de financiering van jouw bedrijfsunit op bedrijvenpark Agriport heb je de keuze uit een grote vijver van geldverstrekkers. Je kunt jouw zakelijke financiering onderbrengen bij een van de grootbanken zoals jouw huisbank of bij alternatieve geldverstrekkers, zoals crowdfunding.

De keuze hieruit hangt af van jouw wensen zoals gebruik van de unit, de inbreng van eigen geld, jouw winstgevendheid of de branche waarin je bedrijfsmatig actief bent. 

Onze adviseurs kijken naar jouw totale onderneming en naar de ontwikkeling die jouw bedrijf doormaakt. Op basis daarvan laten we je zien wat voor jou de meest gunstige aanbieders zijn. 

Persoonlijk advies

Op zoek naar een bedrijfspand? Financieringsgilde geeft je onafhankelijk advies over jouw financieringsmogelijkheden.

Dat betekent dat je financieringen van vrijwel elke aanbieder kunt vergelijken. Zo zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is, maar ook dat je niet te veel betaalt.

Natuurlijk doen we dat in een persoonlijk advies bij jou in de buurt.
René Beerepoot en Martijn Tesselaar helpen je graag verder.

Financieel adviseur

Bedrijvenpark Agriport

Contactpersonen Financieringsgilde

René Beerepoot

René Beerepoot

Ondernemers helpen hun investeringsplannen te realiseren; dat is waar ik energie van krijg. Elke ondernemer is uniek en het is een uitdaging om zijn of haar plan goed in beeld te brengen en hier een passende financiering voor te vinden. Met een jarenlange bancaire ervaring weet ik hoe banken naar bedrijfsrisico’s kijken en heb ik al vele mooie bedrijven geholpen met hun groei. Ik ga geen uitdaging uit de weg als het gaat om bedrijfsovernames, investeringen in bedrijfsmiddelen of behoefte aan werkkapitaal. Maar ook voor duurzame investeringen en aankoop van beleggingspanden ga ik graag voor jou aan de slag. Mijn drijfveer is: denken in kansen.

Bij Financieringsgilde heb ik de mogelijkheid om me hier volledig op te concentreren. De regio Kop van Noord-Holland kent vele mooie en innovatieve bedrijven. Ondernemers hebben behoefte aan persoonlijk advies, op de plaats en wanneer het ze past. Ik ben voor hen een betrokken en deskundige sparringpartner. Ik begeleid het volledige traject van begin tot het eind en ontzorg jou zodat jij door kunt gaan met waar jij energie van krijgt: ondernemen. Door contacten met alle relevante geldverstrekkers kan ik verschillende invullingen bieden en voor jou de beste aanbieding uit de markt halen.

Wil je sparren over de mogelijkheden voor je onderneming? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Martijn Tesselaar MKB Adviseur West-Friesland

Martijn Tesselaar

Als adviseur heb ik inmiddels veel ervaring opgedaan in het bankwezen. Na 18 jaar wil ik mijn kennis en ervaring gaan gebruiken om mijn klanten maximaal te kunnen helpen bij hun plannen.

Graag spar ik met ondernemers over hun ideeën en de impact daarvan op hun onderneming. Ik denk in kansen en oplossingen. De kunst van het vak is om samen met de ondernemer zijn plan op papier te krijgen met een goede onderbouwing. Als dit allemaal is gelukt,  dan ga ik de markt van geldverstrekkers verkennen voor mijn klanten.

In de korte periode dat ik dit werk nu doe, heb ik al gemerkt hoe dynamisch die markt is op dit moment. Voorwaarden veranderen wekelijks en er zijn veel nieuwe financiers die toetreden tot deze markt. Als landelijke partij worden wij hierin goed meegenomen zodat onze kennis van de markt altijd up to date is voor onze klanten. 

Nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Bel me voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Vier redenen voor onafhankelijk advies

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

5/5

In een woord uitstekend een dikke 10 super geholpen

Beter is er niet.

Ecs B.V.

Kies uit meer dan 50 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

SNS
Voldaan
Rabobank-2
ING
ABN Amro
BeeQuip
ABC Finance
Fundr
Hilterman lease
Qredits
Alfa
Boozt24
Novicap
SVEA
Ebury
Floryn
New10
Briqwise
Collin Crowdfund
Coral Capital
DCMF
Domivest
Finker
GeldVoorElkaar
Mogelijk
NIBC
UnitedGrowth
RNHB
Debitroom
CapitalBox
Casarion
De nederlandse
Factris
SolidBriq
Tryg Garanti
Voordegroei
Youlend
Waardevoorjegeld
smeGo
ABN Amro Lease
Bibby Financial Services
AltFin
Build
DuurzaamInvesteren.nl
Findio
Grenke
Invesdor
Lease.auto
Nestr
Riverbank
TriodosBank
Vitru
Yesqar
ZoofaLease

Bedrijvenpark Agriport

Over het project

Het bedrijvenpark wordt toekomstgericht en duurzaam ontwikkeld met oog op veiligheid en energiezuinigheid. Dit betekent veilig en duurzaam ondernemen voor jou als eigenaar.

Bestemming

De gebruiksmogelijkheden conform het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2. De koper dient zich ervan te verzekeren dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Veiligheid en duurzaamheid

Om veiligheid en duurzaamheid te bereiken wordt bedrijvenpark Agriport gebouwd op een specifieke manier. Onderstaande punten zitten bij het volledige park inbegrepen.

Bedrijvenpark Agriport units

Parkindeling en prijzen

Bekijk het concept van de indeling van het terrein, bouwnummers en de bruto vloeroppervlakte per unit. De definitieve parkindeling en prijzen wordt eind februari vastgesteld.

Technische omschrijving

Om je een goed beeld te geven van de hoogwaardige kwaliteit van het bedrijvenpark kun je verder lezen in de technische omschrijving waarin ook de materiaal keuze wordt beschreven.

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Zeer goed geholpen

Ben heel goed geholpen door stefan Raad hem zeker bij anderen aan

9

Prima begeleiding, snel geregeld

Snel contact, geen belletje was te veel. Uiteindelijk snel geregeld.

10

Persoonlijke aandacht met kennis van zaken.

Wij zijn door Ralph zeer vakkundig, met oog voor de mens achter de vraag geholpen. Goede adviezen en een keurig passende oplossing, binnen een fijn tijdsbestek!

10

Uitstekend!

Advies en begeleiding zijn uitstekend, Bastiaan reageert snel en accuraat en levert goed werk! Ik kan hem bij iedereen aanraden!

10

Fijne samenwerking

De aanvraag voor een financiering is dankzij Arnaud en Tjalle snel realiseerbaar. Ze zit bovenop de aanvraag en schakelen snel tussen alle partijen. De onderlinge communicatie verloopt erg prettig.

10

Fijne gesprekspartner met veel ervaring

Ik heb Patrick gesproken in een kennismaking over een eventuele aankoop van een pand. Hij heeft mij vanuit al zijn kennis en ervaring op een rustige manier meegenomen wat belangrijk is in dit traject. Ik heb hier veel aan gehad.

6

Ik heb niets aangevraagd

Ik heb net goed aangevinkt,maar iemand heeft mijn gegevens gebruikt om iets aan te vragen. Misschien iets voor te controleren