Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zakelijke hypotheek

Je wilt investeren in bijvoorbeeld een bedrijfspand voor eigen gebruik, een verhuurd bedrijfspand, een verhuurde woning of een bedrijfspand met woning. Een zakelijke hypotheek is hiervoor een goede keuze.

Wat is een zakelijke hypotheek?

Een zakelijke hypotheek is een lening waarmee je vastgoed voor je bedrijf kunt kopen of financieren. Daarbij kan het gaan om allerlei soorten vastgoed; van kantoren en magazijnen tot winkels, restaurants, industriële gebouwen en zelfs specifieke bedrijfsmatige faciliteiten zoals ziekenhuizen en sportcomplexen. Welk type vastgoed je ook nodig hebt, een zakelijke hypotheek is daarbij vaak een goede financieringsoplossing.

Een zakelijke hypotheek is een financieel middel dat ondernemers in staat stelt om vastgoed voor hun bedrijf aan te kopen of te financieren. Het is een lening specifiek bedoeld voor zakelijke doeleinden. Er zijn verschillende vormen van een zakelijke hypotheek. Of je nu een startende ondernemer bent die een eigen bedrijfspand wil aankopen of al jarenlang ondernemerservaring hebt en wil uitbreiden naar nieuwe locaties, een zakelijke hypotheek kan voor jou een oplossing bieden om je droom waar te maken.

Zakelijke hypotheek vergelijken

Een zakelijke hypotheek voor elke situatie

Er zijn veel verschillende aanbieders van een zakelijke hypotheek. Daardoor heb je een ruime keuze en kun je de hypotheek kiezen die het beste bij jou past. Maar zelf het antwoord vinden op al jouw vragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers.

Dit kan ook met alternatieve geldverstrekkers, zoals crowdfunding of een lening bij een reguliere bank. Juist nu kunnen de rentepercentages en voorwaarden aantrekkelijker zijn of juist jouw financiering mogelijk maken als de bank niet mogelijk blijkt.

Belangrijk is om te weten waar financiers op letten bij het beoordelen van jouw risicoprofiel. Zo kom je erachter welke geldverstrekker voor jou de beste voorwaarden heeft en tegen welke rente. Onze adviseurs kijken naar jouw totale onderneming en naar de ontwikkeling die jouw bedrijf doormaakt. Op basis daarvan laten we je zien wat voor jou de meest gunstige aanbieders zijn. 

Jij kiest welke geldverstrekker jouw financieringsaanvraag ontvangt. Deze wordt goed onderbouwd. Zo heb jij een grotere kans van slagen en de beste voorwaarden. Vergelijk hiervoor eenvoudig met onze lokale adviseurs een groot aanbod van zakelijke hypotheek aanbieders op ruim twintig punten. Natuurlijk ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat je altijd de beste hypotheek hebt voor jouw investering. 

Zakelijke hypotheek

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een financiering met een zakelijke hypotheek? Neem dan contact op met een adviseur bij jou in de buurt.

Financieringsgilde geeft je onafhankelijk advies over jouw mogelijkheden.

Natuurlijk doen we dat in een persoonlijk advies bij jou in de buurt. En met ruim 50 kantoren is er altijd een adviseur in jouw regio. 

Andre Hendriksen

Directeur Financieringsgilde

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

10
Lex doet wat hij beloofd!
10
Uitstekend!
10
Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!
10
Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!
10
Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft
10
Zeer tevreden
10
Fijn gevoel bij al naar het eerste gesprek.

Veelgestelde vragen zakelijke hypotheek

Een zakelijke hypotheek is een lening waarmee je vastgoed voor je bedrijf kunt kopen of  financieren. Daarbij kan het gaan om allerlei soorten vastgoed; van kantoren en magazijnen tot winkels en restaurants. 

De rente op een zakelijke hypotheek wordt bepaald op basis van verschillende factoren en is bij iedere hypotheek weer anders. Zo is het soort pand dat je wil financieren van belang maar telt ook je kredietwaardigheid en de looptijd van de lening mee bij het vaststellen van de rente. Lees meer over zakelijke hypotheek rentetarieven vergelijken.

Het maximale bedrag dat je kunt lenen voor je zakelijke hypotheek komt tot stand op basis verschillende factoren. Zo zijn je vermogen en je bestaande schulden van belang.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de winst die je maakt voor aftrek van rentekosten, belastingen, afschrijvingen en afboekingen.

Natuurlijk helpt onze onafhankelijk adviseur je graag bij het bepalen van je maximale leencapaciteit. 

Lees meer over het de verschillende zakelijke hypotheek aanbieders.

Een zakelijke hypotheek berekenen, lijkt misschien ingewikkeld. Maar met onze online tool wordt het een stuk makkelijker. Vul enkele gegevens in, zoals de waarde van het pand en jouw financiële situatie, en binnen enkele minuten heb je inzicht in jouw mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek. Kijk daarbij niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar andere voorwaarden zoals boetevrij aflossen.  Bereken hier eenvoudig jouw zakelijke hypotheek

Rente zakelijke hypotheek

Een lage rente door slim vergelijken.

De rente is de vergoeding die je betaalt voor het gebruik van het geld. De hoogte van de rente die je betaalt, is de basisrente met daarbij een eventuele risico-opslag. Jouw geldverstrekker deelt jouw bedrijf namelijk in op basis van een bepaalde risicoklasse waaraan een rentetarief is gekoppeld.

Zakelijke hypotheek
Kies uit meer dan 50 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

SNS
Voldaan
Rabobank-2
ING
ABN Amro
BeeQuip
ABC Finance
Fundr
Hilterman lease
Qredits
Alfa
Boozt24
Novicap
SVEA
Ebury
Floryn
New10
Briqwise
Collin Crowdfund
Coral Capital
DCMF
Domivest
Finker
GeldVoorElkaar
Mogelijk
NIBC
UnitedGrowth
RNHB
Debitroom
CapitalBox
Casarion
De nederlandse
Factris
SolidBriq
Tryg Garanti
Voordegroei
Youlend
Waardevoorjegeld
smeGo
ABN Amro Lease
Bibby Financial Services
AltFin
Build
DuurzaamInvesteren.nl
Findio
Grenke
Invesdor
Lease.auto
Nestr
Riverbank
TriodosBank
Vitru
Yesqar
ZoofaLease

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

Lex doet wat hij beloofd!

Lex heeft de ondernemingsplan en de kredietmemorandum voor ons gemaakt. Het is geluk mede Lex om ons Gezinshuis pand te kunnen kopen. Super geholpen!

10

Uitstekend!

Door dhr. Bob van Overloop heel goed geholpen. Bob helpt je met alle vragen in elke moment. Zeer betrokken en ondersteunend. Mijn lening was zeer snel gunstig afgehandeld. Ik raad het absoluut aan.

10

Goede info vooraf en snelle afwerking! Hulde!

Vooraf veel vragen in een 1:1 gesprek waarbij alle vragen serieus werden beantwoord. Geen onduidelijkheden vooraf. Snelle afwerking en centjes op de rekening. Vol gas vooruit!

10

Niet links om dan rechts om. Heerlijk rock and roll!!!

Prettig samenwerking, snelle reacties en handelen. Zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Prettige uitleg! Zeker een aanbeveling vanuit ons. Wij zijn heel kleinschalig, maar het vertrouwen dat het goed komt maakt Arnoud waar. Thnx for all!

10

Iemand die service gericht is en vertrouwen geeft

Ik heb Arjen leren kennen als iemand die geïnteresseerd is, en veel kennis heeft van zijn vak. Dat samen zorgt voor een ideale match

10

Zeer tevreden

Arnaud heeft ons heel erg snel geholpen met een financiering, wij zijn erg tevreden met zijn service en raden hem zeker aan.

10

Fijn gevoel bij al naar het eerste gesprek.

Naar ons eerste gesprek dacht ik al hier zit ik goed. Ralph heeft me goed geholpen en een goed advies gegeven. Uiteindelijk heeft die er voor gezorgd dat ik met mijn wensen het bedrijfspand heb kunnen kopen.