Zakelijke hypotheek

Je wilt investeren in bijvoorbeeld een bedrijfspand voor eigen gebruik, een verhuurd bedrijfspand, een verhuurde woning of een bedrijfspand met woning

Een zakelijke hypotheek is hiervoor een goede keuze. Vergelijk hiervoor eenvoudig met onze lokale adviseurs een groot aanbod van zakelijke hypotheek aanbieders op ruim twintig punten. Natuurlijk ook jouw eigen bank. Zo weet je zeker dat je altijd de beste hypotheek hebt voor jouw investering. 

Zakelijke hypotheek vergelijken

Een zakelijke hypotheek voor elke situatie

Er zijn veel verschillende aanbieders van een zakelijke hypotheek. Daardoor heb je een ruime keuze en kun je de hypotheek kiezen die het beste bij jou past. Maar zelf het antwoord vinden op al jouw vragen en vervolgens zelf de juiste keuze maken, is best lastig in die grote vijver van geldverstrekkers.

Dit kan ook met alternatieve geldverstrekkers, zoals crowdfunding of een lening bij een reguliere bank. Juist nu, sinds corona, kunnen de rentepercentages en voorwaarden aantrekkelijker zijn of juist jouw financiering mogelijk maken als de bank niet mogelijk blijkt.

 

Belangrijk is om te weten waar financiers op letten bij het beoordelen van jouw risicoprofiel. Zo kom je erachter welke geldverstrekker voor jou de beste voorwaarden heeft en tegen welke rente. Onze adviseurs kijken naar jouw totale onderneming en naar de ontwikkeling die jouw bedrijf doormaakt. Op basis daarvan laten we je zien wat voor jou de meest gunstige aanbieders zijn. 

Jij kiest welke geldverstrekker jouw financieringsaanvraag ontvangt. Deze wordt goed onderbouwd. Zo heb jij een grotere kans van slagen en de beste voorwaarden. 

André Hendriksen - Zakelijke hypotheek

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over een financiering met een zakelijke hypotheek? Neem dan contact op met een adviseur bij jou in de buurt.

Financieringsgilde geeft je onafhankelijk advies over jouw mogelijkheden.

Natuurlijk doen we dat in een persoonlijk advies bij jou in de buurt. En met ruim 45 kantoren is er altijd een adviseur in jouw regio. 

Andre Hendriksen

Directeur Financieringsgilde

Vrijblijvend met onze adviseur vergelijken?

Vergelijk altijd. Want dat loont.

    • Door het formulier te versturen geef je toestemming om je gegevens beveiligd te bewaren en ga je akkoord met ons privacy statement.

Dit kun je verwachten

Welke aanbieders zijn er mogelijk
Wat zijn de maandlasten
Wat zijn de rente mogelijkheden
Persoonlijk advies

De meeste ondernemers willen graag een persoonlijke toelichting. Deze service is kosteloos en vrijblijvend.

10
perfect geholpen aan mijn financiering.
10
Super!
10
goed en degelijk advies
8
prima en vriendelijke communicatie
10
Niets is onmogelijk, fantastisch geholpen!
10
Persoonlijke aangename samenwerking
10
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Veelgestelde vragen zakelijke hypotheek

Een zakelijke hypotheek is een lening waarmee je vastgoed voor je bedrijf kunt kopen of  financieren. Daarbij kan het gaan om allerlei soorten vastgoed; van kantoren en magazijnen tot winkels en restaurants. 

De rente op een zakelijke hypotheek wordt bepaald op basis van verschillende factoren en is bij iedere hypotheek weer anders. Zo is het soort pand dat je wil financieren van belang maar telt ook je kredietwaardigheid en de looptijd van de lening mee bij het vaststellen van de rente. Lees meer over zakelijke hypotheek rentetarieven vergelijken.

Het maximale bedrag dat je kunt lenen voor je zakelijke hypotheek komt tot stand op basis verschillende factoren. Zo zijn je vermogen en je bestaande schulden van belang.

Daarnaast wordt er ook gekeken naar de winst die je maakt voor aftrek van rentekosten, belastingen, afschrijvingen en afboekingen.

Natuurlijk helpt onze onafhankelijk adviseur je graag bij het bepalen van je maximale leencapaciteit. 

Lees meer over het de verschillende zakelijke hypotheek aanbieders.

Een zakelijke hypotheek berekenen, lijkt misschien ingewikkeld. Maar met onze online tool wordt het een stuk makkelijker. Vul enkele gegevens in, zoals de waarde van het pand en jouw financiële situatie, en binnen enkele minuten heb je inzicht in jouw mogelijkheden voor een zakelijke hypotheek. Kijk daarbij niet alleen naar de laagste rente, maar ook naar andere voorwaarden zoals boetevrij aflossen.  Bereken hier eenvoudig jouw zakelijke hypotheek

Rente zakelijke hypotheek

Een lage rente door slim vergelijken.

De rente is de vergoeding die je betaalt voor het gebruik van het geld. De hoogte van de rente die je betaalt, is de basisrente met daarbij een eventuele risico-opslag. Jouw geldverstrekker deelt jouw bedrijf namelijk in op basis van een bepaalde risicoklasse waaraan een rentetarief is gekoppeld.

Kies uit meer dan 40 geldverstrekkers

Door te vergelijken krijg je betere voorwaarden. Logisch. 

sns logo financieringsgilde
voldaan logo financieringsgilde
rabobank logo financieringsgilde
ing logo financieringsgilde
abn amro logo financieringsgilde
beequip_logo financieringsgilde
abc finance logo financieringsgilde
fundr logo financieringsgilde
hiltermann lease logo financieringsgilde
qredits logo financieringsgilde
alfa commercial finance logo financieringsgilde
logo Boozt24
novicap logo financieringsgilde
svea logo financieringsgilde
ebury logo financieringsgilde
floryn logo financieringsgilde
new10 logo financieringsgilde
briqwise logo financieringsgilde
caple logo financieringsgilde
crowdfunding platforms collin crowdfund logo
coral capital logo financieringsgilde
dcmf logo financieringsgilde
domivest logo financieringsgilde
finker logo financieringsgilde
crowdfunding platforms geldvoorelkaar logo
crowdfunding platforms mijnfunding logo
mogelijk logo financieringsgilde
nibc logo financieringsgilde
october logo financieringsgilde
United Growth
rnhb logo financieringsgilde

Dit zeggen onze klanten

Al onze reviews worden verzameld op het onafhankelijke review-platform van klantenvertellen.

10

perfect geholpen aan mijn financiering.

ze hebben mij van het begin tot het eind goed geholpen, en alles haar fijn uit gelegd tot dat ik het snapte.

10

Super!

Onze ervaring is super met deze partij. Arnaud Satter heeft ons enorm goed geholpen met het realiseren van het bouwen van een nieuw bedrijfspand. De communicatie is helder en top. Daarom beveel ik deze partij van harte aan. Ga zo door! Slijptechniek Beusichem/Lintzagenopmaat

10

goed en degelijk advies

prettige gesprekken over de mogelijkheden om te financieren. Conform afspraken voldoende offertes voor gelegd en samen goed afgewogen wat beste bij de situatie past.

8

prima en vriendelijke communicatie

Prettig en helder. Het 'verdienmodel' kwam wat als een verrassing; ik dacht dat het in eerste instantie ging om een oriëntatie. Maar al met al: positief.

10

Niets is onmogelijk, fantastisch geholpen!

Tjalle heeft mij geholpen met de aankoop van mijn eerste pand en het regelen van een krediet. terwijl ons bedrijf in een roerige tijd zat heeft Tjalle met man en macht voor ons gewerkt om alles optijd te regelen. Top service!

10

Persoonlijke aangename samenwerking

Ik heb de samenwerking en adviezen als prettig ervaren. Hiervoor mijn dank!

10

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

In ons financieringstraject mocht ik samenwerken met Arnaud. Arnaud is erg prettig in de omgang, zeer flexibel en makkelijk bereikbaar. Wanneer hij in je business case gelooft, zet hij zich voor de volle 100% in: Een financiële match met een gouden randje.