fbpx
Financieringsgilde Haaglanden

Alphen aan den Rijn

Zakelijk financieel adviseur Alphen aan den Rijn

Wij regelen elke MKB financiering

Wil je investeren in nieuwe machines, een bedrijfsauto of een bedrijfspand en wil je niet dat dit ten koste gaat van je werkkapitaal? Wij helpen je de mogelijkheden ontdekken. Zoek je in de omgeving van Alphen aan den Rijn naar een onafhankelijk adviseur die jou kan helpen bij jouw financieringsvragen? Wij helpen je graag verder. Wil je weten wat jouw financieringsmogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie.

Wij helpen je graag bij:

Vitaal, betrouwbaar, enthousiast, deskundig en een flinke dosis humor. Zomaar wat woorden die mij typeren als mens en als adviseur. Als zelfstandig adviseur bedrijfsfinanciering help ik ondernemers bij het realiseren van hun dromen door het organiseren van de meest geschikte financiering. Ik help je om je plannen te verbinden met de juiste financiers en investeerders.

Als zakelijk accountmanager bij Rabobank mocht ik elke dag inspirerende ondernemers adviseren en heb ik talloze financieringstrajecten succesvol afgerond. Na een loopbaan van 22 jaar bij Rabobank, een fantastische leerschool, heb ik het roer omgegooid. Mede dankzij de inspiratie van ondernemers heb ik ervoor gekozen om in de toekomst ook als ondernemer door het leven te gaan. Om zo samen plannen te realiseren.

Momenteel ben ik nog op zoek naar mede-franchisenemers voor de volgende regio's:

Ik zoek ervaren adviseurs die met mij een gezamenlijke vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.

Word teruggebeld door Edwin

Waarom een onafhankelijk adviseur?

Onafhankelijk en persoonlijk

Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn en wil je verder groeien met jouw bedrijf? Financieringsgilde helpt je graag verder. In een kennismakingsgesprek luisteren wij naar wat jouw ambitie is. Op basis daarvan kiezen we een financieringsvorm. Met Financieringsgilde krijg je eenvoudig, snel en succesvol toegang tot alle mogelijke financieringen.

Beste voorwaarden

Vergelijk samen met jouw adviseur meer dan 100 producten. Ook die van je eigen bank.

Voordeel

Ontvang korting op je afsluitkosten, omdat wij als collectief voor je onderhandelen.

Grootste slagingskans

In één keer succesvol door onze onderbouwing op alle belangrijke onderdelen.

Geen gedoe

Jouw persoonlijk adviseur regelt alles voor je. Van aanvraag tot financiering.

Financial lease snel geregeld voor Goudkuil Bouwmanagement

Edwin Struik is mkb-adviseur in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onlangs hielp hij Ludo Goudkuil, eigenaar van Goudkuil Bouwmanagement in Koudekerk aan den Rijn, aan een financiering in de vorm van een financial lease.

edwin struik financieringsgilde cbbs

Overnamefinanciering CBBS

Edwin Struik is mkb-adviseur in de regio Haaglanden en hielp onlangs Ton van den Berge, directeur van CBBS in Rijswijk, aan een overnamefinanciering. De heer Van den Berge vertelt hoe dat is gegaan.

Financieringsgilde Alphen aan den Rijn is actief in omgeving

Alphen aan den Rijn – Den Haag – Katwijk – Leiden – Noordwijk – Nootdorp – Rijnsburg – Rijswijk- Gravenhage – Wassenaar

Direct een afspraak inplannen?

Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.