Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB

Alles over het Keurmerk Erkend Financieringsadvies MKB

In de afgelopen maanden hebben we als Financieringsgilde samen met onder andere Stichting MKB financiering gewerkt aan de oprichting van een keurmerk voor financieringsadvies. 

Voor ons is dit erg belangrijk nu het zeer gebruikelijk is voor MKB ondernemers om elke vorm van financiering te regelen via een onafhankelijke adviseur.

Het doel is de kwaliteit van het advies niet alleen bij onze eigen adviseurs te behouden, maar ook bij te dragen aan een hoge standaard in de gehele branche.

Invoering begin 2021

We starten de komende maanden met het inrichten van de vereiste opleidingen en jaarlijkse toetsingen door een onafhankelijke organisatie. Meer details zullen we de komende tijd met je delen. 

Weten wat dit voor jouw bedrijf betekent? Vraag het de adviseur van Financieringsgilde in jouw regio!

Ben jij zelfstandig adviseur?

Ben jij nu actief als adviseur of overweeg je een kantoor te openen in jouw regio? Sluit je dan aan bij onze landelijke franchiseorganisatie en regel zo direct je keurmerk.  We vertellen je graag meer over hoe we werken en wat we jou te bieden hebben. 

Momenteel zijn wij nog op zoek naar zelfstandig adviseurs voor o.a. de volgende plaatsen:

En meer. Neem contact op voor de opties in jouw regio.

Wij zoeken ervaren adviseurs die een eigen vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.