fbpx
Financieringsgilde

Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering

Heb jij ervaring als Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering? Of heb je een paar jaar ervaring als adviseur bedrijfsfinanciering? Houd je ervan zaken intern op orde te hebben en te houden? Ben je goed in organiseren van het werk, het secuur werken in systemen en het voeren van gesprekken met klanten?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Financieringsgilde Adviesgroep

Financieringsgilde adviesgroep maakt als franchisegever deel uit van een landelijk netwerk van zakelijke financieel adviseurs. Financieringsgilde is landelijk actief, werkt samen met ruim 50 zakelijke geldverstrekkers en is mede initiatiefnemer van een keurmerk voor de branche van zakelijk financieringsadvies.

Wegens een groeiende stroom aan opdrachten bij onze franchisenemers zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in ons centrale team als Intern Accountmanager.

André Hendriksen - Zakelijke hypotheek

Wij bieden jou

Jouw profiel

Als ervaren Intern Accountmanager Bedrijfsfinanciering houd je ervan de zaken intern op orde te hebben en te houden. Je hebt verstand van bedrijfsfinancieringen en vindt het leuk nieuwe financieringsvormen te leren kennen.

Daarnaast vind je het leuk contact te onderhouden met ondernemers en financiers. Je belt namelijk prospects voor afspraken en je hebt contact met financiers over de voortgang. Je werkt hierbij graag in een gezellige en informele werksfeer.

Wij vragen van jou

Intern accountmanager Bedrijfsfinanciering

Enthousiast?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? En ben je enthousiast geworden van deze vacature?

Laat het weten en neem dan vandaag nog contact met mij op.

Wellicht ben jij dan wel diegene die ons landelijke team vanuit Doetinchem komt versterken!

Dit worden jouw collega's

"Ik vind het ontzettend fijn om toch met collega's te kunnen sparren, al ben je verder zelfstandig. Zo heb je altijd de kennis en expertise van meer dan 40 experts binnen handbereik."

Edwin Struik, Financieringsgilde Alphen aan den Rijn

"Ik wilde voor mezelf beginnen, maar niet helemaal vanaf nul. Daarvoor biedt Financieringsgilde een ideale basis."

Loek van Sluisveld, Financieringsgilde Den Bosch

Momenteel zijn wij nog op zoek naar zelfstandig adviseurs voor o.a. de volgende plaatsen:

Neem contact op voor de opties in jouw regio.

Wij zoeken ervaren adviseurs die een eigen vestiging willen starten en onderdeel willen worden van onze snelgroeiende landelijke organisatie.