fbpx

Aanvraag versnellen voor je zakelijke financiering

doe je natuurlijk met onafhankelijk advies en een persoonlijk adviseur

Laatste update: 29 april 2020

Binnen 2 minuten je aanvraag versnellen

Financieringsaanvragen kennen nu een langere doorlooptijd

Niet alleen voor jou als ondernemer is door corona je situatie veranderd, ook de financiële wereld wordt gedwongen te veranderen. Geldverstrekkers denken na over hun dienstverlening en bieden hulp aan klanten met liquiditeitsproblemen. We zien hierdoor op dit moment al forse wachttijden bij de banken.

Onderzoek van Panteia toont echter aan dat 85% van de ondernemers nog geen contact heeft gehad met de bank om hun financiële situatie op korte en lange termijn te bespreken. De verwachting is daarom dat de doorlooptijd van aanvragen bij banken de komende tijd verder zullen oplopen. Als je liquiditeitsproblemen hebt, kun je daardoor komende tijd flink in het nauw komen.

Ook groeiende bedrijven lopen vertraging op

Ook van ondernemers die nu juist willen investeren in hun bedrijf en daarvoor een financiering willen aanvragen, wordt geduld gevraagd. Banken nemen in die gevallen vaak pas maanden later de aanvraag in behandeling.

Drie tips voor een snelle aanvraag

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf en dat je daarbij snel wordt geholpen?  Wat kun je zelf doen om de behandeling van je aanvraag te versnellen? Wij geven je 3 tips.

 1. Start tijdig
  Om problemen binnen je bedrijf te voorkomen, is ons advies zo vroeg mogelijk te beginnen met de voorbereiding van je aanvraag. Voor onze klanten beginnen we altijd met het opstellen van het gewenste investeringsplan en van de benodigde cijfermatige en tekstuele onderbouwing van de aanvraag
 2. Zorg voor een complete aanvraag
  Als jouw aanvraag goed onderbouwd is, scheelt dat tijd en kan je financiering in 1x worden goedgekeurd. Zeker nu banken druk zijn, kan je doorlooptijd erg lang worden wanneer je tussentijds aanpassingen moet doen en daardoor opnieuw moet aansluiten in de wachtrij.
 3. Vraag aan via intermediairsportaal
  Alle banken zetten hun adviseurs op dit moment intern in voor de huidige aanvragen. Vraag daarom je nieuwe financiering aan via speciaal ingerichte intermediairsportalen. Onze adviseurs helpen je daar graag bij.

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Met een van onze adviseurs bij u in de buurt

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Door het formulier te versturen geeft u toestemming om uw gegevens beveiligd te bewaren en gaat u akkoord met ons privacy statement.

Wat de reden ook is dat je een financiering aanvraagt, wij regelen het voor je.

Het aanvragen is voor veel ondernemers tijdrovend en lastig en daarom nemen onze adviseurs je dit werk graag uit handen.
Wat kunnen we voor je doen:

 • Alle benodigde toelichtingen voor je opstellen
 • De aanvraag bij jouw bank indienen via ons eigen intermediairsportaal
 • Sneller duidelijkheid geven door je aanvraag in 1x volledig aan te leveren
 • Onderhandelen met de geldverstrekker over de beste voorwaarden

We helpen je graag zodat jij de beste financiering krijgt voor jouw situatie. Juist nu.
En met 35 kantoren door heel Nederland is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.