fbpx

Metaalbewerkingsmachine leasen

Wist u dat bij metaalbewerkingsmachine leasen de waarde van de machine belangrijker is dan uw jaarcijfers? Samen met specialistische geldverstrekkers kijken onze adviseurs namelijk naar het materiaal dat u wilt bewerken, de verschillende opties en de huidige waarde van de machines. Op basis daarvan is vaak meer mogelijk dan u denkt.

 Heel snel een metaalbewerkingsmachine leasen

​Bij de aanschaf van een machine is voor veel van onze klanten de snelheid waarmee de financiering geregeld kan worden belangrijk. Door te kijken naar een financiering op basis van het equipment, versnellen we de aanvraag enorm. Daarnaast is het steeds gebruikelijker om een lease te verkrijgen voor een gebruikte machine. U verlaagt zo eenvoudig uw investering en een metaalbewerkingsmachine gaat toch vaak lang genoeg mee. ​

​Werkt u met bijvoorbeeld een Mazak VCN-530C, een Hartford 5A-65E of wellicht een DMG Mori CMX70? Voor ons geen probleem. U kiest de beste machine voor uw bedrijf en wij regelen de best passende financiering.

​Maak eenvoudig kapitaal in uw bedrijf vrij met sale en leaseback

Zit veel van uw kapitaal in kwalitatief goede machines en heeft u geld nodig voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van sale en leaseback.

Bij sale en leaseback verkoopt u aan een leasemaatschappij de bedrijfsmiddelen waarvan uw onderneming eigenaar is. Daarna least u deze bedrijfsmiddelen terug zodat u ze toch in uw onderneming kunt gebruiken. De verkoopopbrengst kunt u naar eigen inzicht gebruiken, bijvoorbeeld voor het financieren van openstaande facturen of het financieren van een bedrijfsovername. Na afloop van de leaseperiode gaat het juridische eigendom van de betreffende bedrijfsmiddelen weer over naar uw onderneming. Lees het volledige artikel over sale en leaseback.

Zowel mogelijk bij gebruikte als nieuwe machines

Bent u nu op zoek naar een financieringsoplossing voor een gebruikte of nieuwe draaibank, freesbank, kantbank of snijmachine? Zowel voor gebruikte als nieuwe machines zijn er mogelijkheden, zelfs wanneer u géén standaard machine heeft of zoekt.

Metaalbewerkingsmachine leasen

Advies nodig?

Laat uw telefoonnummer achter zodat één van onze financieel adviseurs uw vraag persoonlijk kan beantwoorden.